hanka55 15.02.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Dla Małopolan. Kończy się powoli sezon grzewczy, więc może ktoś potrzebujący skorzysta? ***Znalazłam dziś wyprzedaż ekspozycji w salonie kominkowym w Limanowej.Właściciela poznałam, kominiarza współpracującego - także.Moja ocena na piątkę z plusem, więc mogę Wam polecić.Rabaty od 40 do 15%.http://www.komiko.pl/strona,oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 16.02.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Opole:http://www.mk.net.pl/sklep/index.php?idmenu=153&page=show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 03.03.2014 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Może ktoś skorzysta? WROCŁAW PIEC KAFLOWY KAFLE za DARMO ROZEBRANY Kontakt telefoniczny 506781453 lub mail [email protected] http://allegro.pl/wroclaw-piec-kaflowy-kafle-za-darmo-rozebrany-i4000825451.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 03.03.2014 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 A może gotowiec kaflowo-żeliwny?http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=1615967 Piękności, nawet do auta by nam weszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.03.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 A za reklamę ile kasy wzięłaś,,,,,,,,,,,,,,,,wiesz,nazywając sprawę tak po imieniu???Jeśli pozwolisz .Czemu ma służyć ten wątek pełen reklam???Są to Twoje produkty do handlu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.03.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Hanko - same cudowności, zwłaszcza te kaflowe - aż szkoda, że mam kominek i niczego już nie potrzebuję, ale podesłałam linki koleżance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.03.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Masz kominek w domu............przecież Ty nawet nie masz dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.03.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 OJ NSIKU, CO MA PIERNIK DO WIATRAKA? Twój dziennik także zakończył się gdzieś w okolicach fundamentów...? Nie śmieć i tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.03.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 No właśnie ma.Nie rozliczajmy się dziennikami.Masz kominek to go pokaż.Masz dziennik nawet skąpy to go uaktywnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 04.03.2014 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Hanko - same cudowności, zwłaszcza te kaflowe - aż szkoda, że mam kominek i niczego już nie potrzebuję, ale podesłałam linki koleżance. Słońce, też dałam na inne forum, bo niektórzy szukają i znaleźć nie mogą. A okazje, nie tylko w sklepach stacjonarnych się trafiają. ___________ P.S. Warto to przeczytać i nie dyskutować z "żółtymi papierami" ze "Słomianek". Bo pisać, każdy może. Nękać, już tylko z paragrafem na plecach... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?121689-Z-ZIELONOOK%C4%84-ZABAWNIEJ-BY%C5%81O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.03.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Księżyc??? też dałem:bye:.Stare piękne czasy.......bez reklamy i napastliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 04.03.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Masz kominek w domu............przecież Ty nawet nie masz dziennika. Nikt - jak już tak rozliczasz innych, to sprawdź własny dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.03.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Nikt - jak już tak rozliczasz innych, to sprawdź własny dziennik przemo1 nie założył jeszcze dziennika budowy. Zwracasz mi uwagę a nie powinieneś. Mój skąpy ale jest a Twój??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.03.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 No właśnie ma.Nie rozliczajmy się dziennikami.Masz kominek to go pokaż.Masz dziennik nawet skąpy to go uaktywnij. Generalnie i dla zasady nie pokazuję byle komu Zwykły pieniacz z Ciebie. A kafle z linków Hanki są piękne i na pewno linki przydadzą się komuś, kto akurat szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.03.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Zwracasz mi uwagę a nie powinieneś. Mój skąpy ale jest a Twój??? Lepiej nie mieć, niż mieć byle co i tym się chełpić, miszczu od zaczynania i niekończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 04.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Zwracasz mi uwagę a nie powinieneś. Mój skąpy ale jest a Twój??? No oczywiście -tylko jest drobna różnica - Ty zacząłeś wypominanie braków w dzienniku z sobie tylko wiadomych przyczyn łącząc to z posiadaniem kominka. Ja oczywiście dziennika nie posiadam - ale też nie twierdzę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 04.03.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 (edytowane) Lepiej nie mieć, niż mieć byle co i tym się chełpić, miszczu od zaczynania i niekończenia To już jesteśmy blisko definicji mężczyzny wg słów pewnego polityka... a'propos zaczynania i kończenia Myślę Nikt, że lepiej nie brnij dalej. I popraw link "projekt" w podpisie, bo posądzasz autorkę o ukrytą reklamę, a sam odsyłasz do strony firmowej biura projektów zamiast do projektu domu. Edytowane 4 Marca 2014 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts