Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Obniżki, promocje, okazje

hanka55

Recommended Posts

Dla Małopolan.

Kończy się powoli sezon grzewczy, więc może ktoś potrzebujący skorzysta?

Znalazłam dziś wyprzedaż ekspozycji w salonie kominkowym w Limanowej.

Właściciela poznałam, kominiarza współpracującego - także.

Moja ocena na piątkę z plusem, więc mogę Wam polecić.

Rabaty od 40 do 15%.

http://www.komiko.pl/strona,oferta.html

• 3 weeks później...
Hanko - same cudowności, zwłaszcza te kaflowe - aż szkoda, że mam kominek i niczego już nie potrzebuję, ale podesłałam linki koleżance.

Hanko - same cudowności, zwłaszcza te kaflowe - aż szkoda, że mam kominek i niczego już nie potrzebuję, ale podesłałam linki koleżance.

Słońce, też dałam na inne forum, bo niektórzy szukają i znaleźć nie mogą.

A okazje, nie tylko w sklepach stacjonarnych się trafiają.

P.S.

Warto to przeczytać i nie dyskutować z "żółtymi papierami" ze "Słomianek".

Bo pisać, każdy może.

Nękać, już tylko z paragrafem na plecach...

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?121689-Z-ZIELONOOK%C4%84-ZABAWNIEJ-BY%C5%81O

No właśnie ma.Nie rozliczajmy się dziennikami.Masz kominek to go pokaż.Masz dziennik nawet skąpy to go uaktywnij.

Generalnie i dla zasady nie pokazuję byle komu ;) Zwykły pieniacz z Ciebie. A kafle z linków Hanki są piękne i na pewno linki przydadzą się komuś, kto akurat szuka.

Zwracasz mi uwagę a nie powinieneś.:bye:

Mój skąpy ale jest a Twój???

Lepiej nie mieć, niż mieć byle co i tym się chełpić, miszczu od zaczynania i niekończenia :)

Zwracasz mi uwagę a nie powinieneś.:bye:

Mój skąpy ale jest a Twój???

No oczywiście -tylko jest drobna różnica - Ty zacząłeś wypominanie braków w dzienniku z sobie tylko wiadomych przyczyn łącząc to z posiadaniem kominka. Ja oczywiście dziennika nie posiadam - ale też nie twierdzę inaczej.

Lepiej nie mieć, niż mieć byle co i tym się chełpić, miszczu od zaczynania i niekończenia :)

:) To już jesteśmy blisko definicji mężczyzny wg słów pewnego polityka... :) a'propos zaczynania i kończenia ;)

Myślę Nikt, że lepiej nie brnij dalej. I popraw link "projekt" w podpisie, bo posądzasz autorkę o ukrytą reklamę, a sam odsyłasz do strony firmowej biura projektów zamiast do projektu domu.

Edytowane przez przemo1