miro72 15.02.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Kłaniam wszystkim. Za chwilę wiosna. Projekt skończony, kolory wybrane, ekipy umówione, czas na zakupy. I gdyby tak tylko pójść do składu, zapłacić i kupić... Nie - najpierw trzeba wybrać i tu pojawił się problem. Chcielibyśmy znaleźć dachówkę która jak najbardziej przypominałaby to co na poniższych wizualizacjach. Co do kształtu zostałem już poinstruowany (w innym wątku) - wiem że łatwo nie będzie, dlatego kompromisowo poszukamy czegoś choć trochę podobnego. Pytanie natomiast o kolor - po spędzeniu niemałego czasu nad folderami, po wizycie na kilku składach wstępnie wybór padł na Koramic Renesansową L15 antracytową angobę, niemniej jeśli ktoś chciałby podzielić się innymi sugestiami, bardzo niniejszym o nie poproszę. PS. Cena ma znaczenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bracki88 16.02.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Creaton Premion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro72 17.02.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dzięki, porównam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDLOW 31.03.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 witaj. jeśli nie jest już za późno to proponuje Nelskamp f7 stara czerń kolor nr 32.wyjdzie ekonomicznie i wizualnie ok mój nr do pomocy 607541445 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts