Mikolaj5 16.02.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Jaka powinna być Waszym zdaniem minimalna wartość EPS dla styro, w którym chcemy wykonać bonie na elewacji?W popularnej prasie, twierdzą iż styropian musi być twardszy, ale jaki konkretnie to już nie podali ...Ja na ścianę z BK, chciałem położyć 20cm jakiegoś grafitowego styro, ale powiem szczerze nad wartościami EPS się nie zastanawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 26.02.2014 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Nikt nie ma doświadczeń? Proszę nie zostawiajcie mnie z pytaniem bez odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 26.02.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Nikt nie ma doświadczeń? Proszę nie zostawiajcie mnie z pytaniem bez odpowiedzi spotkałem się z opinią że minimum 80 ale dlaczego? nie mam pojęcia, nie jestem specjalistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gawor5 05.03.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Pomyślałem o okolicach EPS 100, myślę że te 80 będzie ok. Zaleca się twardszy ponieważ lepiej sie wykonuje boniowanie w twardszym materiale, oraz aby po wykonaniu boniowania styropian utrzymał kształt i linie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts