mechanik81 16.02.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Melduje się nowy budujący z Jaworzna.Planujemy w tym roku wykonać stan zerowy - dom 118m2 częściowo podpiwniczony. Projekt indywidualny. Działka jest - 700 m2.Na wiosnę tymczasowe ogrodzenie, przyłącz wody, na prąd trochę poczekamy.Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 21.02.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 To pochwal sie - jaka dzielnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mechanik81 24.02.2014 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Szczakowa City Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 25.02.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Jezeli jeszcze nie zatwierdziles projektu - to sie zdzwonmy to Ci troche podpowiem na co zwrocic uwage - aby sie ustrzec ew. bledow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mechanik81 25.02.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Hej. Projekt jest już zaakceptowany (odbieram mam nadzieję do tygodnia czasu). Ale dzięki za chęci, jak tylko coś mi przyjdzie do głowy to nie omieszkam skorzystać z porady... Też mam zamiar budować z silki więc pewnie będzie okazja pogadać. Numer mam nadzieję że masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts