Jarek Malik 17.02.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) Witajcie, Mam nadzieję, że trafiłem dobrze. Szukam Waszej pomocy w doborze armatury kuchannej do zlewozmywaka Franke (model MRG 611-62). Niestety trudno mi dobrać odpowiedna armaturę. Czym powinienem się kierować? Interesują mnie rozwiazania "estetyczne", bo z kwestią montażu nie powinno być żadnego problemu. Uparłem się (sam nie wiem czemu) na kran z wyciąganą wylewką. Jeśli uznacie, że możecie mi coś doradzić, to jestem skłonny podać wymiar-odległość od poziomu zlewozmywaka do wiszącej szafki. Jest również zmywarka, więc zlew nie będzie za bardzo "oblegany". Mam nadzieję, że mi pomożecie. Dziękuję i pozdrawiam. J. P.S. Aha, kwota maksymalna to ok. 1200-1500zł. P.S.2. Po powrocie do domu zrobię zdjęcie przestrzeni. Edytowane 17 Lutego 2014 przez Jarek Malik dodanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts