Jacek Kulik 18.02.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) Witam Od bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości. Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt: Jacek Kulik mobile: 503 055 693 email: [email protected] http://www.dominodach.com/ Edytowane 3 Marca 2014 przez Jacek Kulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 24.02.2014 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 WitamOd bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości.Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt:Jacek Kulikmobile: 503 055 693email: [email protected]http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 03.03.2014 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 WitamOd bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości.Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt:Jacek Kulikmobile: 503 055 693email: [email protected]http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 17.03.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 WitamOd bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości.Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt:Jacek Kulikmobile: 503 055 693email: [email protected]http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 04.04.2014 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 WitamOd bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości.Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt:Jacek Kulikmobile: 503 055 693email: [email protected]http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 24.04.2014 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Witam Od bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości. Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt: Jacek Kulik mobile: 503 055 693 email: [email protected] http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 30.04.2014 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 WitamOd bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości.Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt:Jacek Kulikmobile: 503 055 693email: [email protected]http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 05.06.2014 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 WitamOd bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości.Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt:Jacek Kulikmobile: 503 055 693email: [email protected]http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 01.07.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 WitamOd bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości.Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt:Jacek Kulikmobile: 503 055 693email: [email protected]http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 03.09.2014 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100)Jacek Kulik Zarejestrowany Jun 2009Posty 158 Domyślnie Pokrycia dachowe Warszawa Mińsk Maz Siedlce Garwolin Józefów Otwock Sulejówek Witam Od bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości. Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt: Jacek Kulik mobile: 503 055 693 email: [email protected] http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 04.11.2014 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 WitamOd bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości.Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt:Jacek Kulikmobile: 503 055 693email: [email protected]http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 03.12.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 WitamOd bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości.Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt:Jacek Kulikmobile: 503 055 693email: [email protected]http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 06.02.2015 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jacek Kulik;6391992]WitamOd bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości.Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt:Jacek Kulikmobile: 503 055 693email: [email protected]http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 04.05.2015 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Pokrycia dachowe Warszawa Mińsk Maz Siedlce Garwolin Józefów Otwock Sulejówek Witam Od bez mała piętnastu lat zajmuję się sprzedażą pokryć dachowych. Zdobyte przez lata doświadczenie i doskonała znajomość realiów rynku mazowieckiego, pozwalają mi na trafne dostosowanie oferty do potrzeb Klienta ( zarówno pod kątem doboru materiałów, jak i usługi wykonania pokrycia dachowego ) Wieloletnia współpraca z większością renomowanych producentów pokryć dachowych i ekip dekarskich, daje mi możliwość zaoferowania Państwu usług na najwyższym poziomie. Obecnie pracuję jako doradca techniczno-handlowy w firmie Domino Dach, co ma niebagatelny wpływ na jakość proponowanych przez mnie usług. Elastyczność, dobrze rozwinięta logistyka i wsparcie moich współpracowników z działu techniczno-handlowego, daje mi niemalże nieograniczone możliwości. Zapraszam do zapoznania się z ofertą… Kontakt: Jacek Kulik mobile: 503 055 693 email: [email protected] http://www.dominodach.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts