anku66 18.02.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam, Prośba do was jest taka od czego zależy wysokość studzienki kanalizacyjnej? chcieliśmy teraz powoli zakupić materiały a montaż na wiosnę lecz nie wiemy z jaką to ma być rurą. Wiadomo że studzienka ma być 425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 18.02.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 a projekt przylacza kanalizacji masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anku66 18.02.2014 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) a projekt przylacza kanalizacji masz? Ładnie się dowiaduje ;( jeśli to co załączyłam nie jest projektem to chyba nie to i mapkę którą załączam... po prostu rozpacz rok czekaliśmy na to i okazuje się że to jeszcze nie to Edytowane 18 Lutego 2014 przez anku66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 18.02.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 no nie chce cie dolowac ale na projekt mi to nie wyglada. Projekt okresla przedewszystkim spadki kanalizacji i jej glebokosc posadowienia na kazdym odcinku dzialki, do tego sposob przecisku pod droga i sposob podlaczenia sie pod studzienke. No chyba ze macie juz studzienke na swojej dzialce to wtedy da rade bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anku66 18.02.2014 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 no nie chce cie dolowac ale na projekt mi to nie wyglada. Projekt okresla przedewszystkim spadki kanalizacji i jej glebokosc posadowienia na kazdym odcinku dzialki, do tego sposob przecisku pod droga i sposob podlaczenia sie pod studzienke. No chyba ze macie juz studzienke na swojej dzialce to wtedy da rade bez? Niestety nie mam nic musimy kopać przed drogę i zamontować studzienkę.Dzwoniłam już do projektanta lecz go nie zastałam ma oddzwonić zobaczymy co powie ..może to nie należało do jego obowiązku? choć przyłącza miał uwzględnione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anku66 18.02.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Znalazłam coś takiego i myślę że to jest to , problem jest w tym czy to mi przyjmą bo to jest na tej samej stronie co mapka z błędnym przebiegiem kanalizacji różnica jest na poprzedniej mapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 18.02.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 tak wlasnie cos tak to powinno wygladac, jest zaznaczony przebieg i glebokosci chodz przyznam ze u mnie to trosze bardziej profesjonalnie wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anku66 18.02.2014 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 chyba wszystko u innych wygląda profesjonalnie żałujemy tylko że wybraliśmy tego projektanta miało wszystko potrwać około miesiąca (listopad 2012) mamy luty 2014 i błędów tyle że aż dzięki Andrzeju za odzew jeśli by ktoś jeszcze był zorientowany czy nie będziemy mieć problemów że połączona z projektem mapka jest nie właściwa (różnica przebieg kanalizacji odbiega od właściwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 18.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Chyba wszystkie przyłącza po ich wykonaniu podlegają inwentaryzacji i wówczas nanosi sie wszelkie zmiany.O ile nie przeszkadza to w niczym to powinni to zaakceptować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts