Puszka 18.02.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 WitamW związku z tym że ostatnio zaczęło mi cieknąć z zaworu bezpieczeństwa na zasobniku i poza tym w kranach z ciepłą wodą po odkręceniu był chwilowy wzrost ciśnienia postanowiłem przyjrzeć się naczyniu wzbiorczemu. Chciałem sprawdzić czy w naczyniu jest powietrze więc nacisnąłem delikatnie "dzyndzel" od wentyla. Okazuje się że po naciśnięciu leci woda. Wydaje mi się ze powinno lecieć powietrze Czy oznacza to że całe naczynie jest do wymiany?? Pozdrawiam Puszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 21.02.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Najprawdopodobniej pekla membrana w zbiorniku, i naczynie do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vlepek 01.06.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jesli z zaworu cieknie i leci woda z naczynia,zmien naczynie.Koszt niewielki i bedziesz mial spokój na kilka lat.Pamietaj tylko zeby kupic taki z przeznaczeniem na ciepla wode uzytkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts