End_riu 09.03.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Dasz geo piasek i kostkę i będziesz to po niemal każdym deszczu poprawiał, bo będzie siadało. Dopiero zobaczysz jakie to koszty.Żebyś mógł na to puścic ruch ciężkiego sprzętu, to podbudowa będzie kosztowała ok 90zł/m2 (podbudowa drogowa) jeśli masz blisko kopalnię kruszyw. W innym wypadku koszt drastycznie wzrasta. Daj pół metra gruzu i dobij dobrze. powinno wytrzymac na czas budowy. Później wyrównasz i będziesz miał podbudowę pod kostkę.Płyty proponowałem na czas budowy, bo kostkę byś miał zmasakrowaną przez ten czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paczasss 09.03.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 spoko rozumiem . ale pracowałem na rozbiurkach parkingów pod tiry i była kładziona tam kostaka polbrukowa grubos 8 cm tylko na sam ubity piach i wszystko było ok . wiec o co chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 09.03.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 A czemu rozbieraliscie te parkingi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 09.03.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 spoko rozumiem . ale pracowałem na rozbiurkach parkingów pod tiry i była kładziona tam kostaka polbrukowa grubos 8 cm tylko na sam ubity piach i wszystko było ok . wiec o co chodzi ?? No i było to zrobione źle. Żeby nie powiedzieć bardzo źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 09.03.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ja zaproponowałem geowłókninę i piach, aby sobie sypać gruz, ratami, chyba że masz czysty gruz betonowy itp.Piszę o sytuacji gdzie jest mało gruzu, i trzeba to jakoś spożytkować. Lub tego gruzu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paczasss 10.03.2014 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 rozbierany poniewaz plac został sprzedany pod budowę bloków a parking był w idealnym stanie . Moze ktoś zna podobną sytuacje zeby potwierdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts