Aspis 08.04.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Pieetrass wrzuć proszę foty już ukończonej budowy. Przeglądnąłem cały temat - narobiłeś "smaka", a na końcu lipa, bo nie ma zdjęć z ukończonej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieetrass 17.04.2016 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Reszta zdjęć z budowy https://goo.gl/photos/SNZbnd7sBJH31J397 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kac-Per 18.04.2016 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Moje gratulacje. Oglądałem z zapartym tchem. Pewnie wszystkie prace wykonałeś sam? Brawo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieetrass 19.04.2016 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Wiadomo że nie wszystko sam, sporadycznie pojawiał się ktoś do pomocy. Tynki i wylewki to jedyni fachowcy płatni. Alarm założył kolega a reszty nauczylem się z forum i YT. No wode kiedyś zgrzewałem to PP się nie bałem. A jak się robi pierwszy raz w życiu i inaczej jak inni to zawsze jest obawa, niepewność czy będzie działać super dobrze, dobrze czy akceptowalnie.Czekamy na panele i wybieramy drzwi, strasznie mi się podobają bezprzylgowe z ościeżnicą zlicowaną ze ścianą ale cena masakra, będą tanie. Zostaje ocieplić resztę domu obróbki na dachu i izolację ostatniego stropu. No i tysiąc innych pierdółek. Z ważniejszych to przerobić rekuperator bo wyszedł mega potwór i nie mieści sie pralka we wnęce. Wymienić wentylatory na stałoprądowe(jak macie namiar na 220stki z pewnego źródła to prosze pisać, szukam też PC Panasa7KW). Trzy sterowania przerobiłem i żadne się nie nadaje. Postaram się to wszystko opisać... Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Pieetrass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 19.04.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Z ebm papst nie będą? Ostatnio bralem fi 225, to kosztowal 790 plus wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kac-Per 19.04.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Z ebm papst nie będą? Ostatnio bralem fi 225, to kosztowal 790 plus wysyłka. Gdzie ?? bo ja też szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 19.04.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Gratuluję zasadności. Efekty piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieetrass 20.04.2016 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Przemek daj namiar, czy był to zakup grupowy z oficjalnej dystrybucji? Kacper jakie potrzebujesz, może zaczniemy zbierać grupę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 20.04.2016 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Żaden grupowy. Normalnie wszedłem sobie tutaj: http://www.ebmpapst.pl/pl/contact/contact.php?pID=219425 zadzwoniłem na podany numer i kupiłem. Na firmę trzeba, bo inaczej nie sprzedają. Pewnie nie mają kasy fiskalnej Jak będzie więcej, to może taniej wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kac-Per 22.04.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Przemek daj namiar, czy był to zakup grupowy z oficjalnej dystrybucji? Kacper jakie potrzebujesz, może zaczniemy zbierać grupę? Też bym brał dwa EBMy do reku. Jednak tak jak piszę Przemek Kardyś trzeba brać na firmę. Może Przemku dasz radę zamówić dla nas? Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Kac-Per Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 22.04.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Spoko. Napisz PW co potrzeba i załatwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts