Tomasz Antkowiak 11.06.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 projekt kupiłem od MG Projekt – swoja droga jak ktoś z was szuka inwencji zerknijcie na ich stronę mają naprawdę duży wybór projektów i jest z czego wybrać. (...) Dzięki MG Projekt!! Jak to sie nazywalo? Marketing szeptany? Tu i tam MG Projekt, gdzies jeszcze stronke z basenami... a to wszytsko w raptem 4 obszernych w tresc (sarkazm) postach... Nie lubie takiej nachalnej reklamy... no chyba ze sie myle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 12.06.2014 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 no i jest pierwsza załamka:/ miał być fundament w ziemi i......lipa o jakiec 15 cm koles za duzo wybrał ziemi i bede musiał szalowac te 15 centów a kasa wyliczona na styk.....musze zdobyc gdzies dechy z odzysku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 12.06.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 no i jest pierwsza załamka:/ miał być fundament w ziemi i......lipa o jakiec 15 cm koles za duzo wybrał ziemi i bede musiał szalowac te 15 centów a kasa wyliczona na styk.....musze zdobyc gdzies dechy z odzysku... A nie mozesz wylac tak jak jest i te 15 cm cm uzupelnic jedna dodatkowa warstwa bloczkow M6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 12.06.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Chyba tu chodziło o szerokość fundamentu.Jeśli tak to daj styrodur po zewnętrznej i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 12.06.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Jesli za szeroko to tym bardziej naladowac bloczkow, oblozyc bloczki folia a jak beton zwiaze to bloczki wyciagniesz. I tak pewnie bedziesz muail je kupic/juz je masz, wiec nie bedzie biedy. Styrodur bedzie koszmarnie drogi (15 centymetrow gruby... o ja pierdziu...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 13.06.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 nie tu chodzi o wysokość. Myślałem juz nad nadłożeniem bloczkami tylko musze zobaczyc co mnie taniej wyniesie czy deski czy bloczki. Jedna warstwa bloczków to jakies 265 szt. tak wiec nie mało, nie wiem tylko jaki jest koszt desek. Dzisiaj jade do tartaku to wszystkiego sie dowiem bede na bieżąco informował. Dzieki wszystkim za szybką reakcję i pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 14.08.2014 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Muszę cos zrobić z tą gorą piachu więc wziąłem się za wyrównywanie działki to stan na 11 czerwca Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez xXGruzinXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 14.08.2014 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Nie byłoby to nic wielkiego ale rozsypywanie mialo miejsce tylko za pomocą sipy, jeszcze wtedy nie byłem zaopatrzony w pojazd jednośladowy w postaci taczki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 15.08.2014 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 A co bede się wielce wywodził patrzcie i oglądajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 15.08.2014 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 A na sesję zdjęciową załapał sie nawet bocian:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 15.08.2014 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 A tu już podczas pogłębiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 15.08.2014 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Nastepnie po wykopaniu pzyszedł czas na krecenie zbrojenia, oj troche tego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 15.08.2014 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 i jak to zawsze bywa, po skręceniu wszystko w dziurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 15.08.2014 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 No i czas na wylewkę, noo i nawet sam ja zalapałem się na sweet focie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 15.08.2014 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Niestety nie mam jeszcze zdjęc po skonczonej wylewce, ale postaram uzupełnic braki jak najszybciej;)Szkoda tyko, że to wszystko co uda mi się zrobić w tym roku, bo jak to zawsze bywa worek z kasą jest pusty:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 15.08.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Czyli trzeba czekać na mikołaja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 15.08.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) noo mniej wiecej;) juz mały mikołaj przyszedł, poniewaz moja luba zakupiła mi agregat barracuda 2800:) tak wiec betoniare bedzie pod co podłaczyc;) Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez xXGruzinXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 18.08.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 trzeba bylo pożyczyć, nie szkoda kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xXGruzinXx 18.08.2014 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Ahh nie lubie poyczac do przyszlego roku mysle ze wytrzyma, a w przyszlym roku ponownie startuje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 18.08.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 fakt, że co własne to własne.....ale najlepiej tak: jak robiłem podłogówkę to kupiłem takie sprytne coś do cięcia termicznego za 450zł, swoją robotę zrobiłem i sprzedałem koledze który mi stawiał chałupę, sprzedałem za 450zł, a nastepnie na robotę elewacji w tym roku to już od nie go na mniesiac pożyczyłem.....układ idealny:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts