Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak nie ja to kto- własny projekt własnymi ręcami

Recommended Posts

projekt kupiłem od MG Projekt – swoja droga jak ktoś z was szuka inwencji zerknijcie na ich stronę mają naprawdę duży wybór projektów i jest z czego wybrać. (...) Dzięki MG Projekt!!

Jak to sie nazywalo? Marketing szeptany?

Tu i tam MG Projekt, gdzies jeszcze stronke z basenami... a to wszytsko w raptem 4 obszernych w tresc (sarkazm) postach...

Nie lubie takiej nachalnej reklamy...

no chyba ze sie myle...

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no i jest pierwsza załamka:/ miał być fundament w ziemi i......lipa o jakiec 15 cm koles za duzo wybrał ziemi i bede musiał szalowac te 15 centów a kasa wyliczona na styk.....musze zdobyc gdzies dechy z odzysku...

A nie mozesz wylac tak jak jest i te 15 cm cm uzupelnic jedna dodatkowa warstwa bloczkow M6?

nie tu chodzi o wysokość. Myślałem juz nad nadłożeniem bloczkami tylko musze zobaczyc co mnie taniej wyniesie czy deski czy bloczki. Jedna warstwa bloczków to jakies 265 szt. tak wiec nie mało, nie wiem tylko jaki jest koszt desek. Dzisiaj jade do tartaku to wszystkiego sie dowiem bede na bieżąco informował. Dzieki wszystkim za szybką reakcję i pomysły

• 2 months później...
fakt, że co własne to własne.....ale najlepiej tak: jak robiłem podłogówkę to kupiłem takie sprytne coś do cięcia termicznego za 450zł, swoją robotę zrobiłem i sprzedałem koledze który mi stawiał chałupę, sprzedałem za 450zł, a nastepnie na robotę elewacji w tym roku to już od nie go na mniesiac pożyczyłem.....układ idealny:bye: