maciekchn 19.02.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Witam ma kilka pytan do fachowców -kupiłem dom nie mam w domu planów , są gdzieś w urzędzie można pobrać , pytanie czy na nich będzie naniesiona kanalizacja, i układ rur? tzn licznik mam w domu , jest to jedyny licznik i przyłącze wody chce założyć licznik na zewnątrz by nie płacić za ścieki , mam juz tam kran ale nie wiem jak ida rury , nawet niema opcji zakręcenia wody w tym kranie na zewnątrz na zimę .... -Posiadam w wc spłuczkę starego typu czy oszczędniejszym rozwiązaniem jest zwykła spłuczka "z pojemnikiem" czy taka ? Czy orientuje sie ktos jakie koszta sa podłacznie takiego licznika na zewnatrz do podlewania ? i czy musze samemu zrobic wszystko czy robi to "miasto" I czy za wyciag planów paci sie ?? czeka sie długo MIASTO | PABIANICE Edytowane 19 Lutego 2014 przez maciekchn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts