Rafal111 19.02.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Czytam bo na wiosnę muszę coś z tym zrobić Od zawsze wiedziałem tylko o oczyszczalniach z drenażem. To masakra dla mojego ogrodu ale kosztują do 3000zł. Dlaczego te bez drenażu są dużo droższe skoro mniej materiału I jak to działa? Czemu w tych z drenażem niby jest mniejszy stopień oczyszczenia? Coś polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 http://www.instalacjebudowlane.pl/5594-25-94-oczyszczalnie-z-reaktorem-biologicznym-gdy-brak-miejsca-na-drenaz.html ..... Alternatywą dla systemu z drenażem rozsączającym z jest wybór oczyszczalni z reaktorem biologicznym. Instalacja tego typu jest droższa od drenażu rozsączającego. Poza tym oczyszczalnie z reaktorem biologicznym są bardzo wrażliwe na niewłaściwą eksploatację. Inną wadą tego systemu jest wysoki koszt inwestycji i eksploatacji, a ma to związek ze stosowaniem energii elektrycznej przez oczyszczalnię oraz koniecznością serwisowania. Wyrywek z tego linku.To czego tu nie rozumiesz ,że są droższe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 07.10.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 pisz śmiało... i tak nie odpiszą, chyba że im sprzedaż siadła. Ja czekałem na odpowiedź ponad miesiąc. Jak się okazało na szczęście dla siebie się nie doczekałem. Mam oczyszczalnię innej firmy, a o powyższej słyszałem raczej złe opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts