Danajot 19.06.2002 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2002 pytanie - czy ktoś używał preparatów tej firmy (szczególnie chodzi mi o kwas krzemowy) i z jakim efektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 19.06.2002 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2002 czy naprawdę nikt nie słyszał o isolicie ?http://www.isolit.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2002 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Ja słyszałam a nawet stosowałam.10 lat temu dostałam go z zagranicy.Jest i owszem dobry - pomalowałam nimmiejsca z widocznymi oznakami grzyba.Jednak po kilku latach znowu wykwity siępojawiły.Może ze względu na nie usuniętą przyczynę (zła wentylacja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts