Adrian1224 19.02.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 WitamCzym według was jest najlepiej i najtaniej myć naczynia w zmywarce?Aktualnie używam tabletek Sonat,próbowałem używać Finisha i Ludwika w użytkowaniu nie ma różnicy a są droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 19.02.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ja od kilku lat używam W5 z Lidla. Wg mnie nie ustępują niczym Finishowi, a są chyba ze 3x tańsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 22.02.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Popieram sugestię W5. Do programu półgodzinnego, na którym tabletki nie zdążą się rozpuścić używam za to proszku Clear, koszt to jakieś 4 pln za pudełko. Używam go od ponad 1,5 roku, nie widzę negatywnych skutków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 23.02.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Od 1.5 roku tabletki w5 z lidla, wczesniej proszek z lidla (uważam ze był dużo lepszy). Nie używam nabłyszczacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 23.02.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Bierzesz mydło szare np. "jeleń" Bierzesz tarkę z grubymi oczkami. Trzesz aby powstały płatki. Wrzucasz do dozownika. Zamykasz i i włączasz. Polecam.....tyle piany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC4 26.02.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Z pisaniem takich rzeczy trzeba uważać bo jeszcze ktoś uwierzy i.....A poza tym to według mnie najlepiej jest kupić jakiś tani proszek,cenowo wychodzi tyle samo albo trochę taniej od tabletek a zmywarka szybciej kończy myć,do tego można zmywać w niskich temperaturach i zużyć trochę mniej prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 26.02.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 kiedyś niespodziewanie skonczył mi się*calgonit , miałam pełną zmywarkę i wlączyłam bez proszku , też się umyło. od tamtego czasu kupuję najtańszy w foliowym woreczu w kauflandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 27.02.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Widzę, że W5 z Lida rządzi Ja też używam tych tabletek, nie ma żadnej różnicy w porównaniu do Finisha. Używam tylko tabletek, żadnych proszków, soli, nabłyszczaczy. Czasem kupię takie do czyszczenia zmywarek i puszczam na 90 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.02.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ja przeszłam na płyn do zmywania z Somat . Taki w podwójnej butelce , koszt ok 17 zł . Rewelacyjnie domywa i nie mam już problemu z nierozpuszczonymi kostkami , a czasem mi zostawały na krótkim programie. Zmywarkę mam Boscha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpbud 03.03.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja również używam tych W5 z Lidla. Prawda jest taka, że czasem te tańsze rzeczy są lepsze niż te droższe, a płaci się tylko za markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueDecoria 15.03.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Używamy Finisha, Somat i W5 ale średnio widzę różnicę. Wydaje mi się tylko, że Finish był kiedyś skuteczniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Ważne jest żeby dobrze ustawić zmywarkę i można używać każdego środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 18.11.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Podciągnę. W starszym wątku: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?60533-najlepszy-%C5%9Brodek-czyszcz%C4%85cy-do-zmywarki-to&highlight=zmywarki przeważały głosy, żeby mimo używania tabletek stosować też sól i nabłyszczacz (ustawiony na minimum). Wypowie się ktoś jeszcze? To moja pierwsza zmywarka i nie wiem, co kupić. Podzielcie się doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts