ramzes wielki 19.02.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witam Chcę założyć podbitkę drewnianą... A więc szukam solidną firmę którą moglibyście polecić... Miejsce wykonania Sosnowiec, woj. Śląskie. Proszę o pomoc osoby które może swego czasu wykonywały takie prace i są zadowolone z usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzes wielki 21.02.2014 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Widze ze chyba nikt nie ma podbitki............. Myślałem że ktoś pomoże??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Intelsat 24.02.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Widze ze chyba nikt nie ma podbitki............. Myślałem że ktoś pomoże??????? Witam pana ,co chodzi o podbitkę polecam podbitkę drewnianą jodłę dobrze zaimpregnowaną i bejcowaną pod kolor np,okien ( styl dowolny). Od 15 lat buduje domy można powiedzieć pod klucz z ociepleniem i podbitką ,Na temat wykonania najlepiej zobaczyć i zebrać opinię od klientów niż pisać co się nie potrafi .nie polecam podbitki plastikowej ze względu na jej odbarwienia ,wyginania od słońca .Pozdrawiam Intelsat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzes wielki 25.02.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 czy może pan wysłać jakieś fotki swoich robót???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.02.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Wysłałem swoją ofertę na skrzynkę. Czy nie dotarła? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts