ramzes wielki 19.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witam. Proszę o pomoc w znalezieniu firmy która mogła by mi założyć podbitkę drewnianą.... Szukam fachowców z których będę zadowolony tzn. wykonania prac!!!! Może macie jakieś doświadczenie ????? Pomocy - Sosnowiec woj. Śląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.02.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A dlaczego drewniana???Tańsza ,droższa i na wiele lat???.Jakiś inny argument.Coś innego napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzes wielki 21.02.2014 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Podoba mi się a co za tym idzie nie lubie materiałów z tworzyw sztucznych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.02.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Podoba mi się a co za tym idzie nie lubie materiałów z tworzyw sztucznych..... To jaki masz problem z firmą?Napisz ogłoszenie a jak ktoś Ci odpowie to zapytaj czy możesz zobaczyć ich dzieła.Kiedyś ponieważ nie było sztuczności robiono podbitkę drewnianą.Jak kto lubi ,dużo z nią zachodu jak z płotem ze sztachetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 22.02.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Podoba mi się a co za tym idzie nie lubie materiałów z tworzyw sztucznych..... Można wykonać z blachy. Wygląda bardzo dobrze i przynajmniej nie trzeba malować co 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 23.02.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 nie kumam - też stoję przed wyborem i polecano mi drewnianą choć osobiście spodobała mi się z pcv. Rzeczywiście z drewnianą tyle zachodu? wiem że trzeba zaimpregnować itd ale czy w użytkowaniu jest gorsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 23.02.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Dobrą pcv masz z bani na ładnych parę lat... Drewniana - trzeba będzie kiedyś - niedługo "pomazać" ponownie, jeśli chodzi o montaż, to więcej zabawy,malowanie 2 krotne, może się rozsychać, itd..... Ale moim zdaniem i tak drewniana jest ładniejsza od pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 23.02.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 nie kumam - też stoję przed wyborem i polecano mi drewnianą choć osobiście spodobała mi się z pcv. Rzeczywiście z drewnianą tyle zachodu? wiem że trzeba zaimpregnować itd ale czy w użytkowaniu jest gorsza? Z drewnianą jest trochę zachodu. Elementy pod okapem wytrzymają dłużej, ale te narażone na słońce będziesz musiał malować co 5 lat. Pogoogluj sobie za podbitką z blachy. Wygląda jak drewno i jest dużo trwalsza. Ja mam drewno, ale drugi raz wybrałbym z blachy właśnie. Widziałem na kilku domach jest jest super moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernikle 02.03.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Sam się zastanawiam nad drewnianą. W moim przypadku za podbitkę pcv galeco z listwami i narożnikami musiał bym zapłacic 2800. Za drewnianą 2000. Powierzchnia do położenia to 80m2.( w obu przypadkach nie liczyłem odpadu) Myślę że za 800 zł mogę się wyrobić z impregnowaniem. Z montaż podbitki PCV fachowiec który będzie mi robił elewację zażyczył sobie 30 zl z metra bieżącego. Jakie są koszty położenia podbitki u was w rozbiciu na drewnianą i PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts