inwestor 20.02.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 2 Marca 2014 przez # inwestor # . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 24.02.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szukaj 25.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Witaj.Ciężko ci będzie znaleźć elektryka który bez swojego towaru będzie chciał robić.I wcale nie chodzi tu o jakiś zarobek na towarze a bardziej jakość towaru.Osobiście unikam tanich kabli z marketu, osprzętu chińskich producetnów typu LS, CHINT itp.Niestety inwestorzy często kupując samemu ulegają namową sprzedawcy który twierdzi że jest to np CHINT - MOLLER ta sam lini tylko inne logo.Sam buduje dom i wiem jak pracownicy różnych hurtowni próbują dorobić historie do chińskiego g... tak miałem z rurami do wentylacji, ogrzewaniem podłogowy itp.Co do elektryki mam 3 dostawców mors, onninen oraz jednego lokalnego małego hurtownika.Ostatnio w okolicach Olsztyna robiłem domek 230m2 na swoim towarze całość wyszła 19000 tysiecy z osprzętem większość z pod logo hagera, beckera. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts