GALAGNIESZKA 19.05.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 HAJ.PORADŹCIE COŚ.MAM SŁUŻEBNOŚĆ PRZEJAZDU.ZAKŁAD ENERGETYCZNY CHCE ZAINSTALOWAĆ MI SKRZYNKĘ POMIAROWĄ(LICZNIK)W GRANICY U MOJEGO TEŚCIA PRZY DRODZE GŁÓWNEJ.DO MOJEGO DOMU JEST JESZCZE 150M.GDZIE POWINNA BYĆ POSTAWIONA SKRZYNKA POMIAROWA-W MOJEJ GRANICY Z TEŚCIEM ,CZY W GRANICY PRZY DRODZE GŁÓWNEJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaveryd 27.05.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Mialam ten sam problem. musialam powalczyc i licznik mam w granicy mojej posesji.Przeprowadzilam z elektrownia kilka, jak na moj gust, glupich rozmow i dali sobie spokoj. Jedyny warunek jaki postawili to ustanowienie sluzebnosci, ale w koncu zapomnieli i o tym.PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts