mira2010 20.02.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam,przymierzam się do zakupu mieszkania o pow.38m2 z rynku wtórnego.Chciałam oddzielić nowoczesną kuchnie (która jest już w mieszkaniu) od salonu,który chciałam urządzić w innym stylu (foto).Macie pomysł jak to zrobić aby miało to ręce i nogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.02.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A przewidujesz jakieś zmiany w kuchni? Bo gdyby wymienic fronty - i blat.... blat zdecydowanie.....ta kuchnia nie jest w stylu nowoczesnym. A metraż jest taki, że całe mieszkanie warto byłoby urządzić w stylu ze sobą współgrającym. Nie ma co oddzielać .... Może przeczekać tę kuchnię, jeśli nie macie mozliwości jej zmiany i docelowo urządzać po kolei w stylu jakim chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mira2010 20.02.2014 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A przewidujesz jakieś zmiany w kuchni? Bo gdyby wymienic fronty - i blat.... blat zdecydowanie.....ta kuchnia nie jest w stylu nowoczesnym. A metraż jest taki, że całe mieszkanie warto byłoby urządzić w stylu ze sobą współgrającym. Nie ma co oddzielać .... Może przeczekać tę kuchnię, jeśli nie macie mozliwości jej zmiany i docelowo urządzać po kolei w stylu jakim chcesz? Masz rację- nowoczesny styl to nie jest, trudno w jej przypadku mówić o jakimkolwiek stylu.Nie planowałam żadnych zmian w kuchni.Jeśli już to w przyszłości chciałabym wymienić całą...Chodzi mi o to,że nie wiem co robić z salonem.Robić go ,,pod kuchnie,,czy tak jak sobie od początku planowałam?tak źle i tak niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.02.2014 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Zrób pokój, jak planowałaś Górne fronty w kuchni - do wymiany na białe lub do pomalowania (to proste, poszukaj na forach podpowiedzi). Blat do wymiany natychmiast i bez względu na wszystko Pomyślałabym jeszcze o wymianie uchwytów w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.02.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) także zrobiłabym pokój tak jak planujesz - bo na pewno nie ma co się dostosowywać do umeblowania kuchni. Wymiana frontów (tych drewnianopodobnych w szczególności!) - i blatu (!!!) pomoże. Masz już dwa zdania takie same (z tym malowaniem... na tymczasowo może być niezły pomysł - i prawie od zaraz - pomyslałam tak jak Joliska nad zmianą uchwtów....ale pewnie zostałyby "dziurki") PS - mój M zdecydowanie radzi wymienić fronty, bo twierdzi, że malowanie to nie jest dobry pomysł, ewentualnie "okleinowanie" ale to robota dla fachowca pono.....) także masz już trzy zdania i zerknij na metamorfozę kuchni Mugatki "wewąntku" DIY - cudna!!!! Edytowane 21 Lutego 2014 przez ave! ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 21.02.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) O rany ten blat jest koszmarny i zgadzam się z dziewczynami co do górnych frontów na razie możesz pomalować a z czasem wymienić na inne. Edytowane 22 Lutego 2014 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts