Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

murator TREND - to brzmi dumnie

Recommended Posts

Czy w MURATORZE można się ubierać?

Ależ tak.

Ciuchy z logo MURATORA można nabyć w cenie:

- czapka z daszkiem 32,00 zł, dla prenumeratorów 28,50 zł

- koszulka polo 49,00 zł, dla prenumeratorów 44,10 zł

- T-SHIRT 38,00 zł, dla prenumeratorów 34,20 zł

- spodnie z wieloma praktycznymi kieszeniami 109,00 zł, dla prenumeratorów 98,10 zł

Nie zwlekaj. To ostatni krzyk mody.

Ryby, popieram. Takie spodnie to nie tylko szyk, ale i wygoda.

Redakcjo, co Ty na to?

Hasła reklamowe: "Na budowie tylko w spodniach Muratora"

"Dobrego inwestora poznać po spodniach Muratora"

T-shirta widziałem dziś w hipermarkecie za 6,99. Ale bez logo Muratora.

Hmm, nie wiem ile kosztuje wykonanie nadruku na koszulce ale myślę że nie jest to droga zabawa.

Dlaczego więc Murator chce na nas zarabiać? :(

Fakt trochę drogo..niedawno znajoma robiła akcję i koszulki z nadrukiem (z przodu i z tyłu) - nadruki były duże, koszulki dobrej jakości - kolory do wyboru , tzw. nakład bardzo niewielki bo rzędu 20 szt . Koszt jednej koszulki wyniósł 15 zł!

Przy większej ilości z pewnością byłby tańszy.....

Czyli Murator liczy na dodatkowe źdródło dochodu :o .zapatrzył się pewnie na "National Geographic" :-?

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
Strój roboczy - bluza i spodnie ale nie ogrodniczki - i to z dobrego materiału widziałem za 70 PLN a te z Muratora to troszkę za dużo. Płacić tylko za logo? My budujący gdzie wszędzie się targujemy o każdego dziesiątaka wydatek grubo ponad 100 na strój aby za chwilę być umorusanym (ja bynajmniej jestem - w jednej osobie inwestor, dostawca i wykonawca) to za dużo. Jak będą tańsze (rabaciki ale nie tylko dla prenumeratorów) to się zastanowię bo strój który teraz mam niedługo będzie do wymiany.

• 1 month później...

O kurde. Idę sobie alejami (centrum miasta wieży) i mijam kolejno:

firmowy sklep Levisa,

Wranglera,

Nike,

Puma ...

i co widzę:

Firmowy sklep Muratora. A w nim najnowsze "trendy" (paskudne to słowo) mody. I ceny też "trendy" (znowu to paskudne słowo) jak przystało na sklep a może raczej salon firmowy.

Całe szczęście że sezon ogórkowy się kończy to może skończę bredzić :wink: :lol: 8)

Murator nie jest hurtownią ciuchów z Chin, więc nie ma się co dziwić, że nie konkuruje cenowo. Od nas zależy jednak czy rzucimy się na ten towar i kupimy go za każdą cenę, byle by tylko mieć na sobie podobiznę idola (tutaj - logo Muratora) czy też potraktujemy to jak reklamę - za którą to my oczekujemy wynagrodzenia. Jeśli mam na sobie nosić czyjeś logo - to przecież nie za darmo...

Oczywiście takim wynagrodzeniem może być dobra jakość towaru przy niskiej cenie - mielibyśmy wtedy do wyboru: czy przy podobnej cenie założyć dobrą jakościowo koszulkę Muratora czy też byle jaką chinkę, ale bez logo.

Armia ludzi ubrana w koszulki czy czapki Muratora, buszująca po hurtowanich i hipermarketach budowlanych mogłaby trochę napędzić klientów Muratorowi, ale pewnie dział marketingu policzył, że większy zysk będzie ze sprzedaży ciuchów niż z ich rozdawania :(

• 2 weeks później...