kinder 21.02.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Witam.Od grzejnika odpadł mi miernik zużycia ciepła z modułem radiowym. Wydaje mi się, że sam nie powinien odpaść, że ktoś musiał uderzyć, ale w wyniku przeprowadzonego, rodzinnego postępowania wyjaśniającego nie ustalono. winnych. Szkoda, że nie ma srogiej zimy to bym trochę zaoszczędził przez te parę dni jak nie ma miernika na grzejniku. No, ale do rzeczy. Chciałbym ten miernik ponownie przykleić, a nie wiem jakiego użyć kleju. Byłem przy montażu tego miernika i widziałem jak fachowiec używał jakiegoś przejrzystego kleju natomiast na odpadniętym mierniku klej jest ciemno brązowy i jest go bardzo mało, a w górnej jego części nie ma go wcale.Pytanie-prośba... jaki /nazwa/ klej mam zakupić żeby ponownie przykleić ten minometer bo tak się właśnie fachowo nazywa to urządzenie i co tym klejem będzie można jeszcze kleić. Dość! Z góry dzięki za podpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts