Jerrys 20.05.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Witam Jak montujecie kratki wentylacyjne (plastikowe z "wąsami") w ścianach murowanych? Pozdrawiam Jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 01.06.2004 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Osadzacie je na gips, klej montażowy czy może na piankęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 01.06.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Ja montowałem na... sprężynkę. Kupiłem w sklepie motoryzacyjnym sprężynki odpowiednich wymiarów i zaczepiłem za wąsy. Drugi koniec wewnątrz kanału. Dzięki temu w każdej chwili mogę wyjąć kratkę i załozyć bez wysiłku. Kratka jest także zawsze dociśnięta do muru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts