AWKl 23.02.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mam pytanie dotyczące ocieplenia poddasza nieużytkowego z rekuperatorem. Dostawca reku mówił aby koniecznie ocieplić poddasze , na którym stoi urządzenie. Planowałem położyć 30 cm wełny. No właśnie ,jak to podzielić ? 15 cm na poddaszu ( bez paroizolacji) + 15 cm w stropie ( + folia). Na poddaszu wełna tylko pomiędzy krokwiami czy też pod ? Pokrycie dachówką + membrana tyvek pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWKl 23.02.2014 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Czyj ten i od kogo ten Rek Aeris 350 luxe od rekuperatory.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 28.02.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 jeśli reku masz na strychu to musisz go obudować np robiac małe pomieszczenie w ktorym bedzie tylko reku. Ile placiles za samo urzadzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWKl 02.03.2014 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 jeśli reku masz na strychu to musisz go obudować np robiac małe pomieszczenie w ktorym bedzie tylko reku. Ile placiles za samo urzadzenie? A przewody rozprowadzające powietrze ? Też idą poddaszem . Nie wiem ile dokładnie za samo urządzenie ale za całą instalację na gotowo ok 20 kPLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.03.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nasza podpowiedź: Cały serial "Stan surowy bez błędów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowecan 08.03.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nasza podpowiedź: Cały serial "Stan surowy bez błędów" ciekawy film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts