wykrot 22.03.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Ale na gazie owszem i bywam Ale na swoim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.03.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 To zapieprzaj tam, może się dopchasz do całowania jego rzygowin. Byłem nie raz. Może częściej od Ciebie. Ale miałem inne zainteresowania;) Zapieprz w Polsce mi wystarczy...A jak chcę sobie porzygać, umawiam się z Liwkiem...Kiedy wodujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 23.03.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Kiedy wodujemy? W kwietniu. W tym sezonie Drawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.03.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 W kwietniu. W tym sezonie Drawskie To to git. Mam nadzieję, że znajdę trochę czasu by sobie porz....tfu!...popływać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_a 30.08.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 a ja powiem, że kocham Polskę za złotą polską jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.01.2015 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Nie chcąc zakładać nowego tematu, w sumie wcale nie off w tym.... Bo jak nie kochać chłopaków za bój w Katarze?! Piłka ręczna nam się rozhulała. Chorwaci do domu! Najładniejsza bramka mistrzostw Przemka Krajewskiego...Jutro spróbujemy wyleczyć (K)katar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.01.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Nie chcąc zakładać nowego tematu, w sumie wcale nie off w tym.... Bo jak nie kochać chłopaków za bój w Katarze?! Piłka ręczna nam się rozhulała. Chorwaci do domu! Najładniejsza bramka mistrzostw Przemka Krajewskiego...Jutro spróbujemy wyleczyć (K)katar... Już widzę co się u ciebie działo Ja dostałem prawie palpitacji serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 29.01.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Nie uda się, nie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.02.2015 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 No i można jak sędziowie nie dostają milionów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 01.02.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Te dodatkowe ..najpierw... 1... potem...2 ..sekundy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts