perm 26.02.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Z wąsami czy bez?A on ma wąsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 26.02.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 I za Pepega . Z Gumy. O! To mię sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.02.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 O! To mię sie podoba... O! Jak się zrobiło pozytywnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 To jak już na siłę szukamy to ja za Relaksy i krakowską suchą i za wódkę z ziemniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 27.02.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) To jak już na siłę szukamy to ja za Relaksy i krakowską suchą i za wódkę z ziemniaków ... o taaaak, za wódkę, dobrze prawisz i kiszone ogórki... Edytowane 27 Lutego 2014 przez gahan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.02.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ... o taaaak, za wódkę, dobrze prawisz Ja tam nie mam nic przeciwko, ale eniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 27.02.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ja tam nie mam nic przeciwko, ale eniu... ... wolałby korniszony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.02.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ja tam nie mam nic przeciwko, ale eniu... eniu..nie pijący Polak.. (po nowemu chyba "niepijący ") podejrzane - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.02.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 eniu..nie pijący Polak.. (po nowemu chyba "niepijący ") podejrzane - Ale ręczę że nie kapuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.02.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ... wolałby korniszony ? i pajdę ze smalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 27.02.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ... i za smalec też można kochać czyż nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.02.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ale mu się teraz odbija tym smalcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 27.02.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Dziś - to pączkami na smalcu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.02.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Se przypomniałem. Tak. Zdecydowanie. Za to też Polskę kocham. Gadam po polsku i mię rozumią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.02.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 że co powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 27.02.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 że co powiedział? godo,że se przypomnioł, zdecydowanie,że godo po polsku i go wszyjscy rozumium - i za to kocho Polska - rozumiesz ino pojąć nie możesz -czy mom Ci to inaczyj wyłonaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.02.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 No już wiem. Wpisałem w Google Translate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 27.02.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 I za Wojciecha Kilara, Leszka Możdżera ( dzięki malka ), Satanowskiego, Grechutę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ...za Norwida,malarstwo Wyspiańskiego,za K. Kieślowskiego, G. Holoubka, Z. Preisnera, J. Waldorffa, ks. Tischnera,za St. Bareję,za odwagę, honor i waleczność przodków,za Kabaret Starszych Panów, Radiową Trójkę,za nasze Mazury, Puszczę Białowieską,za listopadową zadumę Zaduszek,łąki z milionami kwitnących wiosną mniszków,za opłatek w wigilię Bożego Narodzenia,za kolędę Fr. Karpińskiego "Bóg się rodzi",za smak jedynych w świecie serów korycińskich,za piękno galopujących koni w stadninach Janowa Podlaskiego, i za...niepojętą umiejętność wybaczania win przez polskich kibiców śpiewających: - nic się nie stało, Polacy nic się nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.02.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ...za Norwida, malarstwo Wyspiańskiego, za K. Kieślowskiego, G. Holoubka, Z. Preisnera, J. Waldorffa, ks. Tischnera, za St. Bareję, za odwagę, honor i waleczność przodków, za Kabaret Starszych Panów, Radiową Trójkę, za nasze Mazury, Puszczę Białowieską, za listopadową zadumę Zaduszek, łąki z milionami kwitnących wiosną mniszków, za opłatek w wigilię Bożego Narodzenia, za kolędę Fr. Karpińskiego "Bóg się rodzi", za smak jedynych w świecie serów korycińskich, za piękno galopujących koni w stadninach Janowa Podlaskiego, i za...niepojętą umiejętność wybaczania win przez polskich kibiców śpiewających: - nic się nie stało, Polacy nic się nie stało...Oj się nazbierało. Ale gołąbki oraz bigos przebijają to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts