Chef Paul 27.02.2014 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wiedziałam Chefie , że Cię ruszy. Wszak wrażliwość Twa słowiańska, mimo że tyle lat na obczyźnie - ... oj Kochaniutka ... i co ja teraz począć mam ? ... jak tą rozbudzoną wrażliwość choć lekko przygłuszć ? ... czy solidna, zmrożona lufa kartoflanej wódy pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.02.2014 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Zochna, wybacz nie dałam rady Choć szczerze miałam zamiar, ale gdy tylko zorientowałam się,że nie jest to reklama a)herbaty b) kawy c) porcelany wymiękłam, bo tu raczej o pastiszu mowy być nie może. malka, co nie dałaś rady - twardym trzeba być, nie miętkim Wibrato Cię też nie wzięło ? Ja nie wiem jaka to jest kategoria , ale nie sądzę żeby świadomym zamiarem tfórcy był pastisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.02.2014 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 ... oj Kochaniutka ... i co ja teraz począć mam ? ... jak tą rozbudzoną wrażliwość choć lekko przygłuszć ? ... czy solidna, zmrożona lufa kartoflanej wódy pomoże ? Ze dwie lufy najmarniej Chefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.02.2014 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ze dwie lufy najmarniej Chefie czytałem w myślach Twych właśnie lornetę skonsumowałem ... może "na trzecią nóżkę" ? ... mogę tym krokiem jednak Ciemiężycielkę zaniepokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.02.2014 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 czytałem w myślach Twych właśnie lornetę skonsumowałem ... może "na trzecią nóżkę" ? ... mogę tym krokiem jednak Ciemiężycielkę zaniepokoić To jednak dobry znak, że po tylu latach Ciemiężycielkę nadal niepokoi Twój krok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.02.2014 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 To jednak dobry znak, że po tylu latach Ciemiężycielkę nadal niepokoi Twój krok. .zapewne również przez tą słowiańską wrażliwość ... szczególnie w momentach kiedy miast wypić normalnie (ze szklaneczki) nalewam sobie zmrożoną do literaty ehhhhh "rzycie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 28.02.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Zochna, wybacz nie dałam rady Choć szczerze miałam zamiar, ale gdy tylko zorientowałam się,że nie jest to reklama a)herbaty b) kawy c) porcelany . d) tudzież proszku do prania ( białego) ale rozumiem -żyć trzeba -może jednak pełnię talentu objawić w reklamie niż w ... hmmm.. twórczości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.02.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Zochna, genialne Tak z rana w dodatku. Pobudziłaś mą ciekawość. Aż sprawdziłam kąt nachylenia brewek, czy to aby ten sam Misiu. PS. ale nie udało mi się do końca przebrnąć.... przez ten pośpiech dnia codziennego...ale wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ...też dobrnęłam jedynie do pierwszej dłuższej przerwy w wokalu. Może to reklama klepki podłogowej i wyższości dębowej nad jesionową, której nie naruszy nawet tłukąca się porcelana? I wibrato to chyba nie całkiem słowiańskie ale to poniżej....to z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.02.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Muzycznie kochamy Polskę?? no to kochajmy i filmowo też, co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.02.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Muzycznie kochamy Polskę?? no to kochajmy Skoro muzycznie, to jak tu nie kochać artystów tej miary co P. Kukiz http://dorzeczy.pl/list-do-kamila-stocha/ Gorąco polecam wszystkim , którym polskość jeszcze miła i zapewniam ,że poziom infantylizmu oraz silny odruch wymiotny oczyszczą umysł z wszelkich wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.02.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Skoro muzycznie, to jak tu nie kochać artystów tej miary co P. Kukiz http://dorzeczy.pl/list-do-kamila-stocha/ Gorąco polecam wszystkim , którym polskość jeszcze miła i zapewniam ,że poziom infantylizmu oraz silny odruch wymiotny oczyszczą umysł z wszelkich wątpliwości.A mówią, że marycha jest nieszkodliwa. No i widać, że Kukiz nie je gołąbków i bigosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.02.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 A mówią, że marycha jest nieszkodliwa. Akurat w tym miejscu uważam, że Twoja opinia wyjątkowo jest niesprawiedliwa. Paweł Kukiz przeszedł bardzo dzielnie, zarówno swoją jak i rodzinną gehennę i od kilku dobrych lat jest prawdopodobnie czysty. Ale jak widać po jego wypowiedzi, natura nie zawsze lubi próżnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.02.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Kurdeeee, Pepeg......no weżżżżż....... a było tak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.02.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Akurat w tym miejscu uważam, że Twoja opinia wyjątkowo jest niesprawiedliwa. Paweł Kukiz przeszedł bardzo dzielnie, zarówno swoją jak i rodzinną gehennę i od kilku dobrych lat jest prawdopodobnie czysty. Ale jak widać po jego wypowiedzi, natura nie zawsze lubi próżnię.Opóźniony zapłon. Płaci za błędy młodości. THC już sobie z muzgó nie wypłucze. Poza tym najwyraźniej nie je gołąbków. I bigosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.02.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jest alkoholikiem i z tego co mi wiadomo, a miałem okazję kiedyś chyba szczerze i odważnie porozmawiać sobie z nim,to z thc nie miał raczej problemów.Sorry, może i klimat siadł ale mimo pewnej niechęci, nie mamy prawa podejrzewać go o coś, co go nie dotyczy, zwłaszcza ,że "dziury" po gorzale z czasem się zasklepiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.02.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jest alkoholikiem i z tego co mi wiadomo, a miałem okazję kiedyś chyba szczerze i odważnie porozmawiać sobie z nim,to z thc nie miał raczej problemów. Sorry, może i klimat siadł ale mimo pewnej niechęci, nie mamy prawa podejrzewać go o coś, co go nie dotyczy, zwłaszcza ,że "dziury" po gorzale z czasem się zasklepiają.Tego co spożywał nikt już nie zbada. Co to zrobiło z jego mózgiem to też zagadka. Może nic, może wiele. Słuchając go i czytając mam poważne wątpliwości co do stanu jego szarych komórek. Ta euforia hurra-patriotyczna to jest ostatnia rzecz jakiej bym po nim oczekiwał. Każdej innej euforii również. Nie w tym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.02.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ... szczególnie w momentach kiedy miast wypić normalnie (ze szklaneczki) nalewam sobie zmrożoną do literaty ehhhhh "rzycie" No bo to trzeba półliteracko z tą literatą. Wtedy i wrażliwość i patriotyzm rosną pospołu, a czasem nawet i muzyka w sercu wzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.03.2014 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nie rozumiem dlaczego daliście się spłoszyć podróbą narodowego socjalizmu made in Kukiz? Tak ładnie kochaliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 03.03.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Dziś mam doła dziś nie kocham .... dziś się dowiedziałam,że prawdopodobnie nie będę mogła robić w życiu tego, co dotychczas robiłam i z czego godziwie żyłam, bo nagle nie spełniam ''jakichśtam '' wymogów, które sobie ktoś z urzędasów wymyślił; a jeszcze niedawno czułam się wolna i niezależna ... dziś nie kocham ... i do tego te okropne wieści z Ukrainy, boję się wojny, panicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts