dorkaS 05.03.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jakiż on młody był! Aż łza się w oku kręci... PS> nie, nie Ronald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.03.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 No, ale Ronald też się z nim witał... a może nie, bo Włodzio był wtedy turystą... Myślisz , ze wówczas Wołodia jeszcze mógł być zwyczajnym turystą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.03.2014 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) nurtuje mnie: czy można pokochać za "majonez kielecki" i\lub "ojca Dyrektora" ( nie, nie toruńskiego, tego "nowego"w kulinariach FM) ? PS - dziś w ramach "miłości" ... świńskie nóżki z kiszoną kapustą ps2 - Włodzimierz "turysta" na granicy: nationality ? ... Russian occupation's ? ... no, no just turist dziś: ... z kim graniczy Rosja ? ... Rosja graniczy z kim chce Edytowane 5 Marca 2014 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.03.2014 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) UOTE=Pepeg z Gumy;6394901]Myślisz , ze wówczas Wołodia jeszcze mógł być zwyczajnym turystą ? Ależ oczywiście! No przecież w Moskwie zwykli turyści ZAWSZE mogli podchodzić do prezydentów innych państw, żeby się z nimi przywitać, nieprawdaż? Zresztą, byłem, widziałem, wprawdzie żadnego prezydenta wtedy nie było, ale były Rosjanki i nas witały. Dwie były. Z Leningradu jeszcze. Tę drugą, wziął se kumpel. Edytowane 6 Marca 2014 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.03.2014 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 PS - dziś w ramach "miłości" ... świńskie nóżki z kiszoną kapustą Widzę, że koniecznie chcesz, abym w najbliższym czasie przestrzygał Postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.03.2014 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Widzę, że koniecznie chcesz, abym w najbliższym czasie przestrzygał Postu. "posty" wymyślono w czasach kiedy nie było lodówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.03.2014 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 we have ... protons, neutrons, ... and morons (like Kerry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2014 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) "posty" wymyślono w czasach kiedy nie było lodówek Adaś_mk by Ci odpisał, że lodówki były zawsze. U nas. To tylko Francuzy wymyśliły perfumy dla przebicia smrodu i ostro przyprawianą kuchnię dla zabicia zgnilizny mięsiwa. Edytowane 6 Marca 2014 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.03.2014 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Adaś_mk by Ci odpisał, że lodówki były zawsze. U nas. To tylko Francuzy wymyśliły perfumy dla przebicia smrodu i ostro przyprawianą kuchnię dla zabicia zgnilizny mięsiwa. Stasiu ... nie jesteś na bieżąco, po epoce lodowcowej mamy "ocieplenie klimatu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.03.2014 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 no, ale ronald też się z nim witał... A może nie, bo włodzio był wtedy turystą... http://obrazki.elektroda.pl/7426367400_1394059101.png kgb-tur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Chociażby. Ktoś tym turystą być musiał! Nie wszyscy muszą zap...lać cały rok. Niektórym należy się urlop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Chociażby. Ktoś tym turystą być musiał! Nie wszyscy muszą zap...lać cały rok. Niektórym należy się urlop! hehe, tam już nawet turyści byli wybierani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 06.03.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Przypomina się w związku z sytuacją na Krymie rysunek Zbigniewa Jujki, mojego ulubionego rysownika z epoki minionej. Pod twierdzą stoją dzikusy jakieś. . Jeden drugiego pyta - "zdobywamy czy wyzwalamy?" Niestety nie mogę znaleźć tego rysunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.03.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ależ oczywiście! No przecież w Moskwie zwykli turyści ZAWSZE mogli podchodzić do prezydentów innych państw, żeby się z nimi przywitać, nieprawdaż? Zresztą, byłem, widziałem, wprawdzie żadnego prezydenta wtedy nie było, ale były Rosjanki i nas witały. Dwie były. Z Leningradu jeszcze. Tę drugą, wziął se kumpel. Czyli macie z kolegą w życiorysie całkiem ładny wątek zbowidowski . Osobiście też uważam ,że lepiej by było gdyby polityka i patriotyzm głównie opierały się na dupie. Może wtedy zostałbym nawet agresorem albo oswobadzał zniewolonych za naszą i waszą wolność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) Czyli macie z kolegą w życiorysie całkiem ładny wątek zbowidowski . No... kochany! Nasza wojna trwała niemało lat! I nie partyzantka to była lecz niemal jak w regularny wojsku, w dzień poligon i przygotowania, a wieczór przejmowaliśmy pozycje przeciwnika. Sam, śmiałym atakiem, zająłem wrażą kwaterę i doprowadziłem do orzeczenia rozwodu, a do 3 innych niemało chyba się przyczynilem, ale już nie doczekałem ogłoszenia zwycięstwa, bo wycofali mnie na zaplecze cobym się zregenerował nieco. Edytowane 6 Marca 2014 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.03.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 No... kochany! Nasza wojna trwała niemało lat! I nie partyzantka to była lecz niemal jak w regularny wojsku, w dzień poligon i przygotowania, a wieczór przejmowaliśmy pozycje przeciwnika. Sam, śmiałym atakiem, zająłem wrażą kwaterę i doprowadziłem do orzeczenia rozwodu, a do 3 innych niemało chyba się przyczynilem, ale już nie doczekałem ogłoszenia zwycięstwa, bo wycofali mnie na zaplecze cobym się zregenerował nieco. Znamy, znamy Twój radziecki szlak bojowy pułkowniku Stanisławie. Oby geny Twoje i Twoich towarzyszy walk wschodnich zaowocowały na arenie z pełną siłą a zapewne wdzięczne społeczeństwo i sam pan prezydent doceni je odpowiednim orderem i skromnym obeliskiem jeszcze za życia Twego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Znamy, znamy Twój radziecki szlak bojowy pułkowniku Stanisławie. Oby geny Twoje i Twoich towarzyszy walk wschodnich zaowocowały na arenie z pełną siłą a zapewne wdzięczne społeczeństwo i sam pan prezydent doceni je odpowiednim orderem i skromnym obeliskiem jeszcze za życia Twego. W nosie mam ordery, niech dadzą chociaż blister albo lepiej dwa jakiejś viagry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 06.03.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ...aaa viagry. tez lubie ruchac. ba, przepadam. ps a Polske kocham za ruchanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.03.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ps a Polske kocham za ruchanie. Jak się dajesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.03.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Jak się dajesz... :lol2:Dzięki! Uśmiałem się po pachwiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts