bęc 07.03.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 nie moge sie oprzec. ahhhhhhhhhhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 07.03.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 nie moge sie oprzec. ahhhhhhhhhhh. Fuuuj!!!! Spróbuj może na dziale o gender, tam znajdziesz szersze zrozumienie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 07.03.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 a tam fuuuj. ja tak mam od dawien dawna. najlepszy wikend jaki mialem, to dawno temu z tymi 2 kozami, "gdzies w fajnym polskim miescie". http://imageshack.com/a/img713/2812/d3mf.jpg i jak tu nie kochac polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.03.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 nie moge sie oprzec. ahhhhhhhhhhh. Nie opieraj się. Nie zdrowo wstrzymywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 07.03.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nie opieraj się. Nie zdrowo wstrzymywać bez trzymanki ostro po bandzie ojeeeee bejbi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.03.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 a tam fuuuj. ja tak mam od dawien dawna. najlepszy wikend jaki mialem, to dawno temu z tymi 2 kozami, "gdzies w fajnym polskim miescie". http://imageshack.com/a/img713/2812/d3mf.jpg i jak tu nie kochac polski? I lepiej żeby się nie odwracały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.03.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 I lepiej żeby się nie odwracały Eee, nie bądź taki pesymista. Po za tym stojący ch... i tak nie zna litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.03.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Eee, nie bądź taki pesymista. Po za tym stojący ch... i tak nie zna litości. Oj w tych czasach można się czasem zdziwić. Patrzysz w oczy, a tu Zdzichu klatki obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.03.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Oj w tych czasach można się czasem zdziwić. Patrzysz w oczy, a tu Zdzichu klatki obok Zdzichu z Genderem to nie problem, gorzej jak to będzie ruski. Za mało, widzi mi się, w tym wewątku używane jest imię Władimira Cara PUTINA w kontekście miłości do Polski, więc temat zdycha. A podobno czekiści na innych forach, pełną parą pracują z agitką jak tylko temat zaczyna być gorący. Tak bym chciał żeby i nas ktoś pięknym słowem natchnął miłością do braci Słowian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 13.03.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Kochany panie Putin. Wyrznij pan cala te smierdzaca bande, ktora nie kocha polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.03.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Kochany panie Putin. Wyrznij pan cala te smierdzaca bande, ktora nie kocha polski. Tylko dlaczego piszesz o nim "kochany" ? Czyżbyś coś czuł do Zdzicha z klatki obok? Ale dobrze mówisz, chociaż będzie miał Putin pewien poważny problem. W ostatnim bowiem czasie Polacy skutecznie obalają wszelkie zasady arytmetyki i chwieją podstawami całej matematyki. Czytając wypowiedzi na portalach okazuje się, że 300% Polaków kocha swój kraj i według nich drugie 300% go nienawidzi. Ewenement na skalę masową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.03.2014 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Wątek wcale nie zdycha, tylko zszedł na psy....Bo miłość nie lubi ględzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 15.03.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Wątek wcale nie zdycha, tylko zszedł na psy....Bo miłość nie lubi ględzenia... To może tak w temacie, ale z humorem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.03.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 To już lepiej pasuje do słów enia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 15.03.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Tylko dlaczego piszesz o nim "kochany" ? Czyżbyś coś czuł do Zdzicha z klatki obok? Ale dobrze mówisz, chociaż będzie miał Putin pewien poważny problem. W ostatnim bowiem czasie Polacy skutecznie obalają wszelkie zasady arytmetyki i chwieją podstawami całej matematyki. Czytając wypowiedzi na portalach okazuje się, że 300% Polaków kocha swój kraj i według nich drugie 300% go nienawidzi. Ewenement na skalę masową. cuda panie cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 15.03.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 po za ruchaniem , kocham za niedziele. ahhhh, te polskie niedziele, diabel ubrał sie w ornat i ogonem na msze dzwoni. kocham! kocham! kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.03.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 ... bardzo nie kochałem przed laty ... chciano mnie wyruchać i ... wyruchano ... a to w działalności gastronomicznej (knajpa i catering), a to w publikatorach i wydawnictwie, ... że o podatkach to nawet wspominać nie warto ... pozostała tylko "miłość platoniczna i tęsknota" ... za częścią Rodziny i Przyjaciółmi ... ps - krajobrazy, obrzędy, zwyczaje i tradycje ... mam w dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 15.03.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) ... bardzo nie kochałem przed laty ... chciano mnie wyruchać i ... wyruchano ... a to w działalności gastronomicznej (knajpa i catering), a to w publikatorach i wydawnictwie, ... że o podatkach to nawet wspominać nie warto ... pozostała tylko "miłość platoniczna i tęsknota" ... za częścią Rodziny i Przyjaciółmi ... ps - krajobrazy, obrzędy, zwyczaje i tradycje ... mam w dupie piateczka i zolwiczek! bardzo rozsadne podejscie do "kochania". ps tak trzymac! ...a nie masz tesknoty za dyrechtorem? Edytowane 15 Marca 2014 przez bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.03.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Putin ma w tym roku odbierać nagrodę Nobla.Jeszcze nie wie komu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.03.2014 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 ... bardzo nie kochałem przed laty ... chciano mnie wyruchać i ... wyruchano ... a to w działalności gastronomicznej (knajpa i catering), a to w publikatorach i wydawnictwie, ... że o podatkach to nawet wspominać nie warto ... pozostała tylko "miłość platoniczna i tęsknota" ... za częścią Rodziny i Przyjaciółmi ... ps - krajobrazy, obrzędy, zwyczaje i tradycje ... mam w dupie Nie wierzę, że żyjesz tylko po to, żeby jeść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts