Elektronarzędzia 24.02.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 (edytowane) Witam Postawmy pytanie - i rzetelnie udzielmy odpowiedzi ( elektronarzędzia dla specjalistów ) jaka firma elektronarzędzi jest ta dobra. Moja opinia to wstępna co się rozeznałem po sklepach i opowieściach pracowników jak i serwisów - ostatnio testowałem wiertarko wkrętarka AEG BS14G2-LI-152C (14V / 1,5Ah) Li-ion -miejsce 6 niebieski Bosch wiele zwolenników miał dawniej jak sprzęt naprawdę był nie awaryjny -miejsce 5 Metabo Ponoć duża liczba klientów narzeka na serwis -miejsce 4 De Walt osobiście spotkałem sie z pozytywnymi opiniami ludzi którzy pracowali na tym sprzęcie na wyspach -miejsce 3 Makita prawie co drugi sklepie z elektronarzędziami można kupić sprzęt Makita ale i jest tez opinia odkąd zaczęto Makite produkować w Chinach to sa częste wizyty w serwisach -miejsce 2 Milwaukee i Aeg Często polecane i niezawodnie i co najważniejsze z 3 letnia gwarancja -miejsce 1 Celma Bo nasz bo u nas robiona ale czy tak naprawdę dobra marka Co wy o tym sadzicie ? Edytowane 7 Marca 2014 przez Jarek.P Moderowano link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 07.03.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Sądzimy, że ktoś usiłował sobie cichutko reklamę swojego portalu robić. Nie wiesz czasem, kto?Link usunąłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 13.03.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 A gdzie autorze umieściłbyś na tej liście Trytona, bo jak widzę premiowane są na tym spisie bardzo markowe sprzęty? A to chyba nie o markę chodzi, a o jakość, ewentualnie stosunek cena/jakość. Kupowałem niedawno od nich po raz kolejny i na razie jestem zadowolony, ze nie wydałem fury kasy, bo sprzęt wytrzymuje długą pracę i na razie nie miałem awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rapscallion 09.04.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 temat z cyklu lepszy mercedes czy bmw... nie da się jasno określić czy lepsze jest to czy to. Jeden producent a lepsze wkrętarki inny ma lepsze szlifierki a jeszcze inny ma najlepsze w klasie młotowiertarki.Nie ma producenta ktry ma wszystko najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.09.2016 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 (edytowane) W domu warsztacie warto mieć kilka przydatnych narzędzi. Jakie? Zobacz nasz film poradnik: Więcej filmów poradnikowych - zobacz na murator.tv - Telewizja poradnikowa dla Was Edytowane 12 Marca 2018 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spotykacz 12.11.2016 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Ja ostatnio zafundowałem sobie taki nabytek... Bosch w kategorii jakość/cena cały czas wypada dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Truler 03.08.2017 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Ciekawe że zabrakło na 1 miejscu Hilti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 12.04.2018 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 aeg mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, spokojnie nada się też do bardziej profesjonalnego użycia i nie jest aż tak drogie. Miał ktoś z Was do czynienia z tą serią 18v? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 13.07.2018 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 tak mam 18V wiertarko - wkręratkę AEG. Dla mnie to super rozwiązanie, zwłaszcza po przejściu z kabla na akumulatory. Zwyczajnie dużo poręczniej i wygodniej. Konstrukcja sprzętu jest solidna, a akumulator długo trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wormse 18.07.2018 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 W pracy najwięcej używamy Boschy, ale jest też kilka Makit. Jeśli chodzi o stosunek cena/jakość to Makita wyżej wg mnie. Akumulatory jedynie trochę słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markomarek 28.07.2019 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 jak do firmy budowlanej to tylko AEG, ja u siebie mam ich sprzęt i jestem zadowolony. Raz konkretnie zainwestowane pieniądze, ich urządzenia są niezawodne, lekkie, te 18V mają wystarczająca moc do pracy, akumulaorty wystarczają na długie godziny pracy i co chyba najważniejsze- są bardzo dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ququ 15.10.2019 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Ja opieram się na marce Metabo. Najlepsza dla mnie, a używam jej już przez jakiś czas. 12 woltów to aż za dużo. W ogóle firma poszła w bezprzewodowy sprzęt, to bardzo na plus, niczego tak nienawidzę, jak kabli, które plączą się gdzieś pod nogami Dodatkowo plus,że na akumulatory w swoich sprzętach dają 3 lata gwarancji. I chyba ta ostatnia opcja przekonała mnie najbardziej do bezprzewodowego sprzętu budowlanego, a trzeba przyznać, że sprzęt używany już kilka lat bardzo mocno, serwisowany jeszcze nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 15.10.2019 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Ja pacuje ostatnio na HILTi i dla mnie są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goreckimichal 26.11.2019 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 Dla mnie Hilti wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 30.11.2019 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Celma ? To już wolę no name. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts