Karol Osmuld 24.02.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam, Interesuje mnie wykończenie dachu kalenicą trapezową. Dach jest kryty blachą. Dekarz namawia na takie rozwiązanie ale ja nie jestem pewien czy jest dobre . Czy ktoś może ma zdjęcie gotowej na dachu? Jak ma być poprawnie wygięta blacha? Czy faktycznie jest sztywniejsza? z góry dzękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.02.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 ...Czy faktycznie jest sztywniejsza? Sztywniejsza od czego? Czy dach masz kryty blachą płaską? Z dołu nie będzie widać różnicy. Skoro dekarz tak prponuje to ma w tym jakiś cel. Być może kalenica faluje? Skoro zaufałeś mu powierzając wykonanie dachu, zaufaj mu do końca! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts