theme 03.03.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nie sposób nie zgodzić się z Tobą Finlandia. Trendy marketingowe lub moda na jakieś rozwiązanie nie zawsze jest korzystna dla inwestorów, którzy nie mają takiej wiedzy aby odseparować bełkot z katalogu od prawdziwych wartości danego rozwiązania. Co do G to może te "kanaliki" mają za zadanie odprowadzanie wody na zewnątrz budynku, gdy po poprzednich drzwiach lała się woda? Bądź co bądź, ja osobiście bardziej jestem za tym co przygotował Wikęd aby ułatwić nam życie oraz dać coś porządnego swoim i naszym klientom. Primo (jak zauważyłeś) ościeżnica termo kapitalnie łączy się z naświetlem. Wystarczy rozeszklić, dać wkładkę z drewna aby dobrze się wszystko ustawiło i nie uciekało przy skręcaniu, położyć wężyk z pianki a następnie połączyć całość. Szklenie naświetla i gotowe. Ciepło, bez piany na pysku u montażysty z powodów "ruchliwości" elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przedstawiciel drzwi 09.03.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Co za problem zamontuj Drzwi Delta DE LUXE 2 lub PTZ Batory i masz c klasę i najlepszą ofertę w stosunku do ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.03.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Co za problem zamontuj Drzwi Delta DE LUXE 2 lub PTZ Batory i masz c klasę i najlepszą ofertę w stosunku do ceny Pewnie uznasz ze sie czepiam, ale ja póki co Twój post wyglada jak hasło reklamowe, dlatego by w nie uwierzyć potrzebuję trochę faktów - co kryje sie pod "najlepszą ofertą" i słowem "cena" ? Jakieś konkrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 11.03.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 ...i masz c klasę... Mercedesa dorzucają do drzwi w pakiecie? P.S. obecnie używa się nomenklatury w skali 1 do 6. http://pl.wikipedia.org/wiki/Drzwi_antyw%C5%82amaniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.04.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Trudno oprzeć się wrażeniu, że to hasełko reklamowe stosowane w salonach sprzedaży. Tu wypadałoby uzasadnić tą wypowiedź, bo z góry wiadomo że będzie skazana na krytykę konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 28.04.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ze stalowych poleciłbym drzwi Delty model Royal. Są to drwi antywłamaniowe o zwiększonej izolacyjności akustycznej lub cieplnej. Czyli ALBO mam ciepło ALBO cicho? To muszą być naprawdę fajne drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 28.04.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 To jak z betonem komórkowym - im lepsza izolacja tym gorsza akustyka i na odwrót . Chyba nie wypełnili tym drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 30.04.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Tak jak pisałem - ciężko osiągnąć super wartości w 2 dziedzinach bez robienia drzwi 10cm grubości. Przeciętnie 30dB starcza "Kowalskiemu" i U około 1,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts