nicek 24.02.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Sprawa wygląda tak : mam dom w skarpie z tyłu domu została kiedys dobudowana taka mała piwniczka co ma wysokość 150 cm i pytanie polega na tym czy musze mieć pozwolenie na dzwigniecie tego dachu chce go podniesc z 40 cm żeby można było tam wejsc wyprostowany ten dach nie jest połaczony z dache całego domu lecz tylko pokrywa ta piwniczkę wymiary ona ma 3 m na 3.5 m wysokosci 150 za odpowiedz z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.02.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 A miałeś kiedyś jakiś projekt na tą piwniczkę? W moim przekonaniu na tak małą rzecz nie potrzeba. Nawet jak ten obiekt jest zinwentaryzowany to po podniesieniu widok z góry będzie taki sam! A jakbyś miał zadaszoną studnię i ten daszek byłby za nisko to byś się zastanawiał czy podnosił? Komu to może przeszkadzać? Ja bym się tym nie przejmował i podnosił. Moja wypowiedź jest oparta na zdrowym rozsądku i nie wiem czy jest zgodna z prawem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gienek2 28.01.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Sprawa wygląda tak : mam dom w skarpie z tyłu domu została kiedys dobudowana taka mała piwniczka co ma wysokość 150 cm i pytanie polega na tym czy musze mieć pozwolenie na dzwigniecie tego dachu chce go podniesc z 40 cm żeby można było tam wejsc wyprostowany ten dach nie jest połaczony z dache całego domu lecz tylko pokrywa ta piwniczkę wymiary ona ma 3 m na 3.5 m wysokosci 150 za odpowiedz z góry dziekuję poradź się prawnika bo takie kwestie i prawo często się zmienia, albo udaj się bezpośrednio gdzieś po poradę lub skorzystaj z porady on line, ja ostatnio radziłem się w kwestii spadku na MODEROWANO, tam powinni Ci pomóc bo mają dobrych specjalistów. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z Regulaminem pkt 5.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.02.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Rok czekałeś z tą "cenną" informacją?! Wygląda to na ewidentny spam:spam: . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts