fighter1983 25.02.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Kolejny telefon odebrałem z pytaniem czy tynk jest barwiony u mnie czy w Caparolu.... Kobieta mi mowi ze czytala na forach internetowych (pytalem ktorych, nie pamieta) ze dystrybutorzy oszukuja na barwieniu i jakby sie dalo barwiony fabrycznie....I to byl kolejny taki telefon w tym roku.... Ale o co chodzi? Widzieliscie gdzies takie wpisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 25.02.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 fighter: ja osobiście spotykałem się z klientami, ale u mnie we firmie którzy "jojczyli" na jakość wybarwianych tynków po składach - głównie szło o różnice w odcieniach jakie zamawiali i że jak dorabiali ten sam kolor, to różnice były bardzo bardzo widoczne. Na forum gdzieś tutaj coś mi się o oczy z kolorystyką obiło, ale bij - zabij nie wiem gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpbud 28.02.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Różnice były widoczne bo tynk się brudzi. Wiadome, że ten kolor ze ściany jest już przybrudzony. Ten wymieszany na nowo po jakimś czasie będzie taki sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 28.02.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 mpbud: chodziło o tzw. doróbki, czyli ktoś zamawiał tynk na dajmy na to 200m2, ale wiadomo ktoś źle policzył metry, wydajność, albo majster się majgnął w liczeniu... i ręce do mieszającego "dorób" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 28.02.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 nieee tu z kontekstu wypowiedzi wynikalo ze cos kombinuje w systemie barwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts