sędłaki 25.02.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Poszukuję wykonawcy wentylacji mech z rekuperacją i ewentualnie dodatkowo z klimatyzacja woj lubelskie. Kogo polecilibyście lub przed kim strzec się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 30.06.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Polecam Pana Sadurskiego z Lub-wentu. Wlasnie skonczyl u mnie rozkladanie kanalow wentylacyjnych. Rzeczowy fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 30.06.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Polecam Pana Sadurskiego z Lub-wentu. Wlasnie skonczyl u mnie rozkladanie kanalow wentylacyjnych. Rzeczowy fachowiec. To skąd Pan wie, że nie będzie nic słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 01.07.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 hej jak masz czas to zrob sam ,albo go nie masz wez wynajmij ludzi niech skladaj ci wentylacje ( 10zl za godz na tablica.pl daj ogloszenie ) pokaz co i jak to zadna filozofia posklejac rury (elestyczne) a zaoszczedzisz bardzo duzo kasy , za cytuje klasyka Jaska" to nie laboratorium "ze trzeba liczyc co do m3 na godz jak cos pisz na prv zapraszm do mnie na ogledziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.07.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) To skąd Pan wie, że nie będzie nic słychac? Nic takiego nie napisalem. Pana Sadurskiego wybralem z polecenia paru innych inwestorow. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 01.07.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nic takiego nie napisalem. Pana Sadurskiego wybralem z polecenia paru innych inwestorow. Nie słychac nic w nocy - wentylacja zrobiona prawidłowo, słychac... spieprzona. Tylem o jakości. Co do ceny... nie wiem to się nie wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts