judyta_g 26.02.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witam, Mam mały problem- pęka tynk przy drzwiach wejściowych. Są to nie duże pęknięcia wokół drzwi. Czy można to czymś przysłonić? Z tego co słyszałam to są jakieś listwy które można zamocowac wokół drzwi aby nie było widać. Jednak nigdzie nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 26.02.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Możesz kupić listwę maskującą (opaskę). Dostaniesz ją w większości marketów budowlanych lub w salonach z drzwiami. Listwa z MDF pokryta laminatem drewnopodobnym. Na przykład coś takiego:http://erkado.pl/?lang=pl&page=opaska_i_14_walek Możliwość zastosowania tylko wewnątrz pomieszczenia, bo w/w listwa jest tylko do drzwi wewnętrznych. Zazwyczaj gotowe listwy masz zacięte pod kątem 45 stopni i do ewentualnego skrócenia pionów (przy progu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpbud 28.02.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ostatnio chyba takie listwy widziałem w sklepie Majster, albo w RCMB, ale nie jestem pewny. W takich większych marketach budowlanych powinny być dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts