PatrycjaRafał 26.02.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witam, chciałem się dopytać o nadproża L19, a mianowicie wyczytałem, że oparcie nadproży na murze powinno być w granicy 10-15 cm, natomiast u mnie w projekie jest 30cm z każdej strony. Czy to w czymś przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Kniaziuk 26.02.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Nie nie przeszkadza.Ale możesz też pozamawiać nadproża o 30 cm krótsze to będziesz mieć oparcie po 15 cm co zupełnie wystarczy i zostanie pare groszy w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarn-y 27.02.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Witam, chciałem się dopytać o nadproża L19, a mianowicie wyczytałem, że oparcie nadproży na murze powinno być w granicy 10-15 cm, natomiast u mnie w projekie jest 30cm z każdej strony. Czy to w czymś przeszkadza? Wszystkie tak masz czy tylko jedno? Ja na 3 takich samych oknach miałem 2 po 15cm, a jedno po 30cm. Napisałem do projektanta i opisał, że się poprostu pomylił i ma być 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatrycjaRafał 27.02.2014 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Dziekuje za podpowiedzi. Juz nie zdaze omowic z architektem bo budowlancy ida jak burza ze scianami i jutro juz montuja nadproza. Wszystkie mialem tak samo po 30cm na scianie i tak juz zostawilem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts