Katarzyna Czemerys 27.02.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Bardzo proszę o pomoc osoby, które mają tą lodówkę.Chcę ją wkomponować w zabudowę szafek. Układ jest taki, że idzie rząd szafek 60 cm, później powyższa lodówka, następnie znowu rząd szafek 60 cm, do których dochodzi blat 60 cm. Czyli wychodzi tak, że lodówka stoi jakby bezpośrednio przy blacie. Wymiary pomieszczenia w tym miejscu to 217,6.Czyli mamy tak: 60cm+91,2cm+60cm=211,2. Wychodzi na to, że zostaje mi 6,4 cm luzu. Z tego co wyczytałam, żeby lodówka działała poprawnie musi być przynajmniej po 5 cm luzu z każdej strony. Więc ich nie mam... Ale pytanie najważniejsze:Ile centymetrów potrzebuje, żeby swobodnie otworzyć drzwi lodówki, tak żeby można było wyciągnąć szuflady z lodówki (odległość od boku lodówki do szerokości otwartych drzwi). Czy ktoś może mi pomóc? Bedę kombinować, albo szukać innej lodówki.... choć bardzo bym nie chciała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Czemerys 27.02.2014 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Już się dowiedziałam. 16 cm odchodzą od obwodu lodówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_a 30.08.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 oj przyznam, żę marzy mi się taka lodówka od bardzo dawna. Niestety z tego co widziałam ceny są tak wysokie, że to chyba nadal zostanie marzenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 01.09.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Wyciągnij ją trochę do przodu i wówczas blaty mogą dochodzić na styk. Inaczej czeka cię przerwa między lodówką a blatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts