Kejt_R 22.04.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Wierka, co u Ciebie? Pewnie już urządzasz chatkę aż iskry lecą Wrzuć kilka nowszych fotek dla potomnych. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelisiak 05.05.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Ale ślicznie już jest! Kolorystyka bardzo mi się podoba *-* I te schody! Zanim się obejrzycie, już będzie parapetówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiollka86 05.05.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 wierka jaka farbę masz w sypialni, też chcę szarą a nie szaro-niebieską. Koleżanka własnie pomalowała na szaro a wyszedł jakiś błękit gołębi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 05.05.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Wczoraj na działce pojawiła się woda. Podkop pod ulicą, poprowadzenie rur 65 metrów i zawór - wszystko to kosztowało 5.700 zł. Za projekt przyłącza zapłaciliśmy 600 zł. "Odbioru" jeszcze nie zrobiliśmy, bo weekend spędzamy w Warszawie. Witam, gratuluję działki i niebanalnego domu. P.S. Jeśli budujesz w okolicach W-wy to byłbym wdzięczny za namiary na firmę, która wykonała przyłącze wodociągowe, bo jakoś tanio to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 10.05.2015 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 wierka jaka farbę masz w sypialni, też chcę szarą a nie szaro-niebieską. Koleżanka własnie pomalowała na szaro a wyszedł jakiś błękit gołębi..... Wszystkie farby sa z mieszalnika Tikkurilii. Ten w sypialni ma nr 3500N. Ale ślicznie już jest! Kolorystyka bardzo mi się podoba *-* I te schody! Zanim się obejrzycie, już będzie parapetówka Parapetówkę planujemy na sierpień.. Witam, gratuluję działki i niebanalnego domu. P.S. Jeśli budujesz w okolicach W-wy to byłbym wdzięczny za namiary na firmę, która wykonała przyłącze wodociągowe, bo jakoś tanio to wyszło Do Warszawy mam 160 km. Chyba firma nie chciałaby robic za taka cenę i tyle dojeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.06.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Jesionowe schody - cudeńko. Ogólnie pięknie się wykańczacie. Parapetówkę planujemy na sierpień.. To tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziulaPM 08.06.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Zakochalam sie w tej lazience chlopców!!! Cóż to za płytki- przepięknie:) ja wymarzyłam sobie sykowi pokój w szarościach z zielenią- on kocha zielenie:) a te płytki- idealne do łazienki dziecięcej/ młodzieżowej:) schody piękne!!! A w mozaice w publicznym przybytku się rozkochałam :D Aaaach:) Edytowane 8 Czerwca 2015 przez MadziulaPM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 18.07.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Wierka, pięknie ! Dachówka się zdąży położyć Ja natomiast mam dachówkę, dom się ociepla i tynkuje, a kanalizy brak Wpadłam w tryby urzędnicze i drugi raz tę samą drogę przebywam. No cóż, wygląda na to, że zdążę dom wykończyć, zanim się namyślą w Starostwie Świetnie Ci idzie, kolorki ładne, nawet te sreberka fajnie wyglądają. A jaki masz pomysł na drzwi wewnętrzne? Bo to moja chyba największa bolączka, żadne mi nie pasują, albo mi się wąż w kieszeni zwija w kłębek na widok ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 02.09.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Wierka, jeśli już wytrzeźwiałaś po hucznej parapetówie, pokaż co się u Ciebie pozmieniało, jak wygląda Wasze dzieło obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta101 18.10.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 (edytowane) Cześć, chciałabym podpytać o opinie odnośnie drzwi zewnętrznych KMT, czy spełniły oczekiwania i czy polecacie?? Edytowane 18 Października 2015 przez Aneta101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 22.01.2020 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Trochę czasu minęło od pytania ... Pewnie dawno nie aktualne. Ale dla mnie jak najbardziej na czasie.5 lat użytkowania drzwi. Drugi rok walczę z nimi. Są największą porażka w tym domu. Skrzydło wykrzywiło się, taki że żadna uszczelka nie jestem w stanie zakryć tej szczeliny. Próg metalowy to kolejny mostek termiczny. Było kilku fachowców. Nic nie poradzili. Drzwi nadają się do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 22.01.2020 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Trochę czasu minęło od pytania ... Pewnie dawno nie aktualne. Ale dla mnie jak najbardziej na czasie.5 lat użytkowania drzwi KTM. Drugi rok walczę z nimi. Są największą porażka w tym domu. Skrzydło wykrzywiło się, taki że żadna uszczelka nie jestem w stanie zakryć tej szczeliny. Próg metalowy to kolejny mostek termiczny. Było kilku fachowców. Nic nie poradzili. Drzwi nadają się do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts