michas0312 28.02.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witam Stoje prze wyborem wymiennika CWU. Zastanawiam sie nad wymiennikiem z nierdzewki uzywanym z popularnego serwsu aukcyjnego. Sa to zasobniki Viessman o roznych pojemnosciach. Mnie interesuje pionowy o poj 200l. I nie wiem ktory lepszy czy z plaszczem wodnym czy z wezownica sa takie i takie. Jakie sa wasze opinie? Czy jednak lepiej kupic nowy emaliowany z pojedyncza wezownica w podobnej cenie? Prosze o porady i dziekuje z gory Dodam ze moja instalacja ma działac na tradycyjnym kotle na drewno ze sterowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigmey 01.12.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Witam,Podnoszę temat - muszę kupić bojler CWU i mam dylemat.Za około 650zł mogę mieć Kospela dwupłaszczowego, emaliowanego.Za około 1200zł z kolei mogę mieć używanego Viessman'a z nierdzewki.Co byście polecili? Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts