JerzyR 28.02.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witajcie,Dzisiaj z przerażeniem zobaczyłem spore pęknięcie muru biegnące od narożnika otworu drzwiowego do góry (pomiędzy wiatrołapem a garażem).Zrobiłem zdjęcia https://www.wuala.com/JerzyR77/broken/?key=G5pWQ2WGzj4n Wykonawca - budowniczy za mało podparł nadproże (to nawet nie jest kompletne nadproże) i w tym miejscu pęka.Powinno być podparcie 15cm a jest ok. 5-6cm.Nie wiem czy coś z tym robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 28.02.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) wykonawca ku tas do rzeczy, jeśli masz możliwość trzeba podstęplować nadproża i wybrać pustaki i dać słupy betonowe, i rozkuć nadroże i zalać od nowa ciężka sprawa, trzeba by było dać po bokach stemple odciążające strop i ścianę .. wykonalne .ale niech dziad co to robił ruszy dziadoską główką. Edytowane 28 Lutego 2014 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts