Tomasz S1 01.03.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Witam, mam kominek od bardzo długiego czasu, złamał mi się ruszt oraz obniżył na tyle, że nie mogę wyjąć półki z popiołem która się znajduje pod nim. Chciałbym kupić nowy ruszt, niestety człowiek, który mi zakładał kominek jest nieosiągalny. Inny Pan od kominków, którego zaprosiłem nie jest zbyt zainteresowany pomocą mi . Poniżej zdjęcia i pomiary, jeśli trzeba by było coś więcej proszę napisać. wymiary pojedynczego rusztu (są 2) : 26,7 cm szerokości; 37,3 cm długości; grubość od frontu i od tyłu 1,3 cm wymiary kominka od wewnątrz: 55,6 cm szerokości; 38,1 cm długości. Jeśli jest jakaś osoba, która na terenie województwa mazowieckiego sprzedaje/robi takie rzeczy to proszę o kontakt na prv. Jeśli wiesz gdzie takie rzeczy się kupuje to odpisz poniżej. Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 01.03.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) WitamZanim znajdziesz nowy spróbuj to doraźnie naprawić , np. skręcając - łącząc to jakimś płaskownikiem aby nie haczyło o szufladę A tu patrzyłeś :http://allegro.pl/ruszt-zeliwny-do-kominka-pieca-na-dowolny-wymiar-i4011046884.html Edytowane 1 Marca 2014 przez sterowiec40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 01.03.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Idz do kowala to ci zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz S1 01.03.2014 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Witam Zanim znajdziesz nowy spróbuj to doraźnie naprawić , np. skręcając - łącząc to jakimś płaskownikiem aby nie haczyło o szufladę A tu patrzyłeś :http://allegro.pl/ruszt-zeliwny-do-kominka-pieca-na-dowolny-wymiar-i4011046884.html Dzięki, nie spodziewałem się, że takie rzeczy można kupić na allegro... wysłałem zapytania z moimi wymiarami do 3 ludzi, zobaczymy czy będą w stanie wykonać mój wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts