Redakcja 20.05.2004 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Gratulujemy serdecznie zwycięzcom, uczestnikom i organizatorowi. W sprawie nagród - prosimy o adresy pierwszą trójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 20.05.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Gratuluje pozostałym zwycięzcom. Ze swojej strony chciałem podziękować wszystkim piszącym Dzienniki za to, że je piszą i dostarczają wspaniałej rozrywki. I chciałbym przeprosić Ori_noko, że o Niej nie pomyślałem (a to mój ulubiony dziennik ostatnio ...) Ale mi się sentymentalnie zrobiło ... Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 20.05.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Gratulujemy serdecznie zwycięzcom, uczestnikom i organizatorowi. W sprawie nagród - prosimy o adresy pierwszą trójkę. Ja ostatnio tez wygrałem, więc w pełnej świadomości zrzekam się nagrody na rzecz następnej osoby w klasyfikacji (zbrzmiało małyszowo). Prośba do Maksia, żeby napisał kto to jest. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 20.05.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Ja tą drogą składam gratulacje Mbz-ce za zajęcie drugiego miejsca w powyższm konkursie.Podpisano - cichy wielbiciel..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.05.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 To ja niniejszym dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.05.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 prawidłowa odpowiedź: Krystian nie prowadzi dziennika na forum :D 19. "Spóźniony dziennik ...."? ... ale ja się poprawię i kiedyś opiszę te moje wszystkie lata (od 1999... łomatko zacząłem w ubiegłym wieku !!! )... Gratuluję wiedzy wszystkim uczestnikom !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 20.05.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Chciałabym bardzo, bardzo wszystkim podziękować za przednią zabawę, a maksiowi za dowodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Może to niektórych zaskoczy, ale intencją moją było aby oprócz dobrej zabawy również czegoś was nauczyć, wszak nasz subklutura ma już swoją historie i jak widać na przykładzie konkursu sporo czasu mineło zanim padła dobra odpowiedź na pytanie kto wymyslił dzienniki budowy, jak również i na drugie, czyli czyj dziennik był pierwszy. A swoją drogą niezle się usmiałem przy pytaniu o dziennik Krystiana jak ludzie tłumnie ruszyli do działu "dzienniki budowy" szukać dziennika Krystiana, no i teraz Krystian nie ma nic do powiedzenia, musi zacząć pisać. Mam nadzieje że choć troszke z moich zamierzeń zostało zrealizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.05.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 maksiu - a wiesz, sama sie na to nabrałam....hyc do dzienników a potem olśnienie...Krystian zdjęcia pokazuje, ale dziennika to przecież nie prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.05.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Gratuluje zwycięzcom Maksiu konkurs bardzo fajny Tylko jak zawsze mnie o tej porze nie ma. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.05.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Gratuluję zwycięzcom!!! i organizatorom I tak jak Aga proszę o jakiś konkursik popołudniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.05.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 spóźnione gratulki dla Maksia i zwycięzców niestety przez tydzień byłam odłączona od kompa i dopiero nadrabiam zaległości właśnie poczytałam i podobał mi się konkurs, oby więcej takiej zabawy o i nawet czupurek się przewinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts