Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

20 V 04: Konkurs Maksia o dziennikach budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 211
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

:D :D :D :D :D

Gratuluje pozostałym zwycięzcom.

Ze swojej strony chciałem podziękować wszystkim piszącym Dzienniki za to, że je piszą i dostarczają wspaniałej rozrywki. I chciałbym przeprosić Ori_noko, że o Niej nie pomyślałem :oops: :oops: :oops: (a to mój ulubiony dziennik ostatnio ...)

Ale mi się sentymentalnie zrobiło ...

Pozdrowienia B.

Gratulujemy serdecznie zwycięzcom, uczestnikom i organizatorowi. W sprawie nagród - prosimy o adresy pierwszą trójkę.

Ja ostatnio tez wygrałem, więc w pełnej świadomości zrzekam się nagrody na rzecz następnej osoby w klasyfikacji (zbrzmiało małyszowo). Prośba do Maksia, żeby napisał kto to jest.

Pozdrowienia B.

Może to niektórych zaskoczy, ale intencją moją było aby oprócz dobrej zabawy również czegoś was nauczyć, wszak nasz subklutura ma już swoją historie i jak widać na przykładzie konkursu sporo czasu mineło zanim padła dobra odpowiedź na pytanie kto wymyslił dzienniki budowy, jak również i na drugie, czyli czyj dziennik był pierwszy. A swoją drogą niezle się usmiałem przy pytaniu o dziennik Krystiana jak ludzie tłumnie ruszyli do działu "dzienniki budowy" szukać dziennika Krystiana, no i teraz Krystian nie ma nic do powiedzenia, musi zacząć pisać.

Mam nadzieje że choć troszke z moich zamierzeń zostało zrealizowane