Max Walker 01.03.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Mam prośbę o pomoc w wycenie kosztów zrobienia na nowo schodów wejściowych jak na zdjęciu. Chodzi tylko o koszt robocizny, bo materiały sam sobie już podliczyłem. Ogółem jest jakieś 9m2 płytek. Otrzymałem jedną ofertę, ale nie będę jej podawał, aby nic nie sugerować. Oferta lekko mnie zdołowała, a w zasadzie wydaje się być totalnie z kosmosu. Prace mają obejmować: - zerwanie starych płytek - przygotowanie podłoża pod płytki klinkierowe - położenie nowych płytek klinkierowych Generalnie z tego zrobić nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Kniaziuk 01.03.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Z KNR-ów(KNR 4-04 0504-03; KNR 2-02 1121-01; KNR 2-02 1121-02) wychodzi jakieś 30 roboczo-godzinBiorąc nawet wysoką stawkę 20 pln/h to wyjdzie 600 zł.Z doświadczenia to może być większa kwota ale nie przekraczająca 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts