mi_mała 01.03.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) ,. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 12.03.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) Hej! trafiłam sama na Twój wątek:) Zapowiada się bardzo fajnie. Zastanawia mnie czy przed pralką nie będziecie mieli za mało miejsca na pakowanie prania? bo prysznic będzie miał drzwi chyba? A i w jakim programi robiona wizka łazienki - sama robiłaś? Edytowane 12 Marca 2014 przez Domi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.03.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Ależ mi się u Ciebie podoba:) Szafa jest lustrzana, ta w przedpokoju??? Kuchnia wcale nie ma tak mało szafek! Musiałabym pokazać ci obecną moją w wynajmowanym mieszkanku:P A i jej projekt mi się bardzo podoba, bo bardzo lubię taki układ - jakby ramę z szafek. Sądzę, że nie będzie wcale mdło! wpisuje się w cały projekt mieszkania. Trochę mi nie leży projekt siedziska. Chyba zrobiłabym tapicerowane tylko plecy bez boku. Kolor też do niczego nie nawiązuje (przynajmniej nie widzę na wizkach) i bym nad nim popracowała. Możesz też pociągnąć tapicerowanie też na skrzynie (z przodu), tak jak tu http://bi.gazeta.pl/im/f4/ac/cd/z13479156Q,MIESZKANIE--Tapicerowane-siedzisko-w-przedpokoju-z.jpg Jeżeli chodzi o salon to jeszcze bym pomyślała nad ścianką od TV. Pomysł funkcjonalnie jest bardzo dobrym ale trochę wydaje się ciężka i optycznie pomniejsza salon (za mocno go dzieli). Mam nadzieję, że nie przesadzam z uwagami, one nie mają na celu mówienia, że coś jest źle (bo całościowo uważam, że masz super pomysły i będzie śliczne mieszkanie), tylko by dać do myślenia, bo może coś da się jeszcze ulepszyć zwłaszcza, że masz sporo czasu jeszcze:) PS. Zastanawiam się ciągle w jakim programie były robione te wizki... super jakość Edytowane 13 Marca 2014 przez Domi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.03.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 masz może rzut salonu i kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 15.03.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Najbardziej zbliżone do dębu to cerrad setim honey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.03.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 2.pierwsze zdjecia poznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.03.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Nie,spokojnie Ale cerrad są naprawdę fajneMy będziemy układami cały parter w nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziaT 16.03.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Witam się i ja.... My planujemy kłaść płytki drewnopodobne - Paradyż My Way Rovere Giallo. Bardzo mi się spodobały na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziaT 16.03.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Te Satim Honey też są ładne...a na pewno tańsze niż Rovere Giallo. My chcemy całą ścianę w kuchni nimi wyłożyć, a podłoga w salonie ma być dębowa. Myślę jeszcze nad łazienką...ale pewnie stanie na tej samej płytce którą wybierzemy do kuchni na ścianę z dodatkiem bieli i szarości.....jakby nie patrzeć to podobnie albo nawet tak samo jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.03.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Madzia u nas plytkowanie w maju,więc wtedy wrzucę relacjęA u Was Kiedy rozpoczynacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 18.03.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Z drewnopodobnych płytek polecam Marazzi Treverkhome Rovere. U mnie w łazience układa się właśnie Castagno - bardzo dobra imitacja drewna i płytki świetne jakościowo (glazurnik jest zadowolony - dobrze się tną i nie pękają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.03.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Cześć mi_mała. Wpadam z rewizytą. Jeśli chodzi o Marazzi to przestrzegam przed zamawianiem u Włochów płytek w sezonie letnim, bo dostawa będzie pewnie pod koniec września albo na początku października. Już dwa razy miałam taką sytuację, raz we Wrocławiu i raz w Warszawie. Jeśli komuś nie zależy na czasie to nie ma sprawy, ale jak ktoś się śpieszy to lepiej płytki zamówić jak najszybciej, zanim Marazzi pójdzie na urlop:yes: No chyba, że polski dystrybutor ma płytki na stanie w magazynie. Same płytki są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 19.03.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) Na razie mogę spróbować zrobić fotkę płytek w pudełku, bo na ścianie póki co nic nie widać - upaćkane są do granic możliwości:rolleyes:. Ja na swoje czekałam 3 tygodnie w styczniu. Pod koniec roku Włosi pewnie będą mieli przerwę świąteczną . Cene spokojnie niższą znajdziesz, poniżej 300 bez problemu, ostatnio trafiłam gdzieś w internecie na Castagno za ok. 260 zł/m2 za rozmiar 120x20. Szerokie na 30cm są tańsze niż te na 20cm,więc jeśli ten rozmiar Ci odpowiada, to aż tak budżetu nie zrujnuje. Co do taupe - Marazzi ma serię Monolith m.in w kolorze wenge, na zdjęciach wygląda na szarobrązowy właśnie i występuje w trzech strukturach: gładka, młotkowana i naturalna. Może te by podeszły? Na żywo ich nie widziałam, więc nie wiem, na ile monitor przekłamuje kolor... Edytowane 19 Marca 2014 przez Toscana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 19.03.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) Znalazłam takie zdjęcie z zagranicznej realizacji: Śliczne Tylko cena.... 320 PLN/m2 w promocji Widziałam je na żywo, bo zastanawiałam się czy brać Rovere, czy Castagno - w rzeczywistości są sporo jaśniejsze, niż na fotce. Edytowane 19 Marca 2014 przez Toscana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 19.03.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Co do zdjęć płytek - chętnie zobaczę zarówno zdjecia płytek z pudełka, jak i wyłożonej nimi podłogi To nawet lepiej - ale ciepło jaśniejsze czy takie blade z różowymi lub szarymi refleksami? Teraz już nie pamiętam, bo od razu uznałam je za zbyt jasne do siebie i nie przyjrzałam się dokładnie. Znalazłam natomiast na forum takie cuś: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?64040-P%C5%81YTKI-DREWNOPODOBNE-imituj%C4%85ce-drewno-zdj%C4%99cia-uk%C5%82adanie-jakie-wybra%C4%87/page38&highlight=drewnopodobne Post 1509 - amglad1 ma je u siebie, wydaje mi się, że pierwsze zdjęcie w miarę oddaje kolor, ale nie jestem pewna. MOże amglad1 poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.03.2014 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.03.2014 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.03.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 takie półki robi się na 3 sposoby: 1. kucie w ścianie wnęki 2. zrobienie zabudowy z zielonego k-g 3. zrobienie zabudowy z bloczka/pustaka/cegły itp wiele ludzi robi z k-g i się trzyma ja mam w mieszkaniu z bloczka postawione, ale w domu chyba będzie z k-g (bo ciągle narady wojenne trwają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 20.03.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 U mnie jest zielony k-g + porządne uszczelnienie, bo też mam pod prysznicem. Trzeba się jednak liczyć z utratą kilkunastu cm powierzchni łazienki na całej dlugości ścianki. U mnie akurat na tej samej ściance jest geberit, więc za jednym zamachem zamaskowano stelaż i nie mam odstającej ścianki. Ma to wyglądać tak: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 20.03.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mi_mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts