Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

:lol2: bo ja tą Grespanię chcę białą matową.... Moze ona się jakoś inaczej nazywa?

No ale nie, widziała na żywo i Montblanc było przyklejone :)[/quote

Znalazłam tylko takie zdjęcie w świetle dziennym i jak widzisz tutaj matowość zwiazana jest z zapyleniem ;) W piątek zrobię Ci "świeższą" fotkę :D

lazienka_st.jpg

Ciągle intryguje mnie to co napisałaś, że ona matowieje po kilku myciach.

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spytaj Magdę 34 o cenę. Zdaje się, że do jednego z mieszkań projektowała i wie. Tanie to nie jest.

I... wiesz, będę się cieszyć jeśli się zdecydujesz, bo podpowiadałam shuttersy kilku dziewczynom i żadna sprawy nie załapała :)

Spytaj Magdę 34 o cenę. Zdaje się, że do jednego z mieszkań projektowała i wie. Tanie to nie jest.

I... wiesz, będę się cieszyć jeśli się zdecydujesz, bo podpowiadałam shuttersy kilku dziewczynom i żadna sprawy nie załapała :)

Pestko powod jest tylko jeden...wycena :-( ja chciałam do sypilani ale cena mnie zabiła wiec z z miłością trzeba bylo sie pożegnać szybko ;-)

mi shuttersy sa piekne jak ci sie tylko uda zrobić to będą idealne ;-)

no dokładnie - cena...

dałabym i ja wszędzie, ale jedno okno w pokoju to nie mniej niż 1500zł :( a gdzie salonowe :cry:

ja bardzo chciałam , ale po dwoch wycenach spasowałam, pewnie można taniej ale już nie chciałam się denerwować:

u mnie wycena byla taka :

1. zabudowa szer 1800mm x 2350mm PREMIUM WOOD lite drewno

-Cztery skrzydła "shutters” kolor biel standard, montaż na ramie kątowej,

-powierzchnia zabudowy 4,23m2 x 1100,00 = 4653,00 zł netto

-szerokość lamel 61mm

-montaż we wnęce okiennej, -zawiasy ukryte w cenie (kolor nikiel)

to za 1 okno - chciałam na cztery balkonowe ...do tego montaż /transport itp 2500 zł . wycena stara z 2013 jak zastanawiałam sie co na okno :sick:

ja bardzo chciałam , ale po dwoch wycenach spasowałam, pewnie można taniej ale już nie chciałam się denerwować:

u mnie wycena byla taka :

1. zabudowa szer 1800mm x 2350mm PREMIUM WOOD lite drewno

-Cztery skrzydła "shutters” kolor biel standard, montaż na ramie kątowej,

-powierzchnia zabudowy 4,23m2 x 1100,00 = 4653,00 zł netto

-szerokość lamel 61mm

-montaż we wnęce okiennej, -zawiasy ukryte w cenie (kolor nikiel)

to za 1 okno - chciałam na cztery balkonowe ...do tego montaż /transport itp 2500 zł . wycena stara z 2013 jak zastanawiałam sie co na okno :sick:

Wow, Ivy, czuję się już prawie wyleczona:p

Ja też kocham shuttersy ,ale cena nie do przejścia,rzeczywiście drożej niż okno.Od roku zastanawiam się co tam dać,nawet rzymskie wychodzą drogie ,ale coś tam w końcu muszę dać.Shutersy podobają mi się w białym kolorze.

Mi podaj gdzie wyceniałaś te shutersy,może kiedyś...