Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi, a myślałaś o dodaniu dodatkowego rzędu tubek nad częścią wypoczynkową? Ja też jestem za zostawieniem Flosa, a skoro obawiasz się o zbyt małą ilość światła, to może więcej tubek z możliwością zapalania wszystkich razem lub tylko połowy ;) Przepraszam za popsucie wizki :)

[ATTACH=CONFIG]312673[/ATTACH]

mnie tez sie tak bardziej podoba :)

Misia :hug:

Nie rezygnuj z Flos'a. Nadaje charakteru. Pięknie wygląda i pasuje :yes:

Pomyślałabym raczej by tubki zamienić na reflektorki ruchome byś mogła nimi sterować zgodnie z preferencją. A może system szynowy? Można go dowolnie rozbudowywać i zmieniać układy. Znaczenie ma też moc żarówek. W tubkach na korytarzu Mąż wkręcił tak mocne żarówki, że czułam się jak w szpitalu. Były bardzo jasne. Zamieniliśmy na słabsze.

Mi, ach jak żal tego czarnego wygibasa, zwanego przez Was flosem (nie znam się na lampach). Moim zdaniem świetnie pasował do wnętrza - był niczym taka szpileczka, nadawał wyrazu. Jeśli chodzi o te górne "talerze".to mam jeden podobny w sypialni i już się do niego przyzwyczaiłam ale na początku bardzo się na nim zawiodłam - jakiś taki płaski jest - przytłacza wnętrze (przynajmniej moją sypialnię) - pewnie go kiedyś zmienię. Dałabym drugi rząd tych białych tubek - nawet niekoniecznie pośrodku, może nawet bardziej w przejściu..

Albo jeśli już coś miało by być lampą główną, to coś lekkiego, wiszącego. Czy dobrze kojarzę, że Ty nie chcesz zwisów? Jaką masz wysokość do sufitu?

Edit. Świetna inspiracja - mogę tam zamieszkać:)

I ta lampa - wisząca mi się podoba - bardziej od plafonu jakoś:rolleyes:

Ale wiesz, my tu się nagadamy, a to Ty będziesz tam mieszkać i Tobie musi się podobać i świecić tak jasno, jak zechcesz:yes:

Edytowane przez _Chloe_