Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

Ja wlasnie z braku miejsca nie chce go bardziej ograniczac

EDIT:Tak, przemyslalam jednak sprawe i ze skrucha przyznaje Ci racje. To, ze ja mam wrazenie, ze mam takie male lazienki wcale nie oznacza, ze tak jest. W porownaniu do tej w moim mieszkaniu nie ma co marudzic, szczegolnie, ze sa dwie i nie musze tam upychac tez pralni ani robic schowkow. Za to wiec przepraszam. Ale, ze mam poczucie, ze jest bardzo mala dlatego wlasnie nie chcialam jej dodatkowo ograniczac ;)

Milego dnia :)

Edytowane przez andariel

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z targami jestem na TAK:)

Mi, powiedz czy się orientujesz czy sofy mti furninova też mogą być w tkaninach Mystic i Carabu HP? Bo rozuemie, że te włąśnie są dookoła tej pierwszej sofy? Super paleta szarości!

Będę jechala w niedzielę, jeśli Ci pasuje możemy się umówić.

Jeśli chodzi o MTI Terminowa, to zadalam to pytanie na wątku naroznikowym i InneMeble potwierdziła, że mają. W grupie tkanin B+ mają zarówno Mystic jak i Carabu.

Mi też się te szarości podobają, oczywiście na zdjęciu, jeszcze nie macalam :)

Przed zakupem na bank zamowie próbki, ale to dopiero jak dobiore wszystkie materiały wykończeniowe do salonu. Chociaż z drugiej strony zastanawiam się, czy koloru płytki podłogowej aneksu nie dobierać do koloru narożnika, ta Terratinta ma tyle odcieni szarości, że chyba łatwiej będzie w tę stronę. Za pójściem tym torem przemawia głównie fakt, że to narożnik będzie tam dominujący :)

A tak wogóle, to który narożnik byscie wybrały: Veste czy Como? Tak wizerunkowo, odcinając się od producenta... :)

Ja wlasnie z braku miejsca nie chce go bardziej ograniczac

EDIT:Tak, przemyslalam jednak sprawe i ze skrucha przyznaje Ci racje. To, ze ja mam wrazenie, ze mam takie male lazienki wcale nie oznacza, ze tak jest. W porownaniu do tej w moim mieszkaniu nie ma co marudzic, szczegolnie, ze sa dwie i nie musze tam upychac tez pralni ani robic schowkow. Za to wiec przepraszam. Ale, ze mam poczucie, ze jest bardzo mala dlatego wlasnie nie chcialam jej dodatkowo ograniczac ;)

Milego dnia :)

Dobrze że się poprawiłaś :) W porównaniu do bankowych łazienek jesteś przestrzennym potentatem :)

szczerze powiem, że ciężko mi się zdecydować, która lepsza... pewnie u mnie przy tych 2 modelach zdecydowałaby cena i możliwości wyboru matriału...

A po co zamawiasz próbki? Nie lepiej np. odwiedzić innemeble i tam pomacać (może też wypożyczają próbniki)?

W niedziele pasuje! skrobne na priv

szczerze powiem, że ciężko mi się zdecydować, która lepsza... pewnie u mnie przy tych 2 modelach zdecydowałaby cena i możliwości wyboru matriału...

A po co zamawiasz próbki? Nie lepiej np. odwiedzić innemeble i tam pomacać (może też wypożyczają próbniki)?

W niedziele pasuje! skrobne na priv

Oba narożniki można dostać w interesującym mnie wykończeniu :)

MTI będę mogła pomacac w salonie. COMO nie bardzo. Ale wygladowo to COMO bardziej mi się podoba. No i jest trochę tańszy.

Pewnie udam się na organoleptyczny check Vesty i poogladam materiały, ale próbki i tak zamowie, żeby mieć przy sobie przy szukaniu pozostałych materiałów.

Nie mam takiego wyczucia kolorów, żeby pamiętać odcień niestety.

Edytowane przez mi_mała

Beznadzijna pogoda :( Dlaczego spotyka nas taka niesprawiedliwość - cały tydzień pięknie i przyjemnie, a ja muszę siedzieć w fabryce od rana do wieczora... Weekend paskudny :(

Dziś mam tylko ochotę na:

http://4.bp.blogspot.com/-iB57EnOZzBw/U1PhyhF6-CI/AAAAAAAA2ks/uWfprVuA1z4/s1600/2%252C6.jpg

Pocieszę Cię - leżę w łóżku. Nie jest lepiej ponieważ:

1. Zdycham i nie mam na nic siły i ochoty

2.Robota stoi - dzici grają zamiast cokolwiek robić - mąż próbuje sam zawalczyć.

3.powinnam pakować resztki, sprzątac i doprowadzic do ładu mieszkanie

4. potem powinnam malować ściany i wiórkować podłogi

5. a wszystko dlatego, że w poniedziałek oddajemy klucze nowemu lokatorowi

/kurtyna

i dlatego jestem Andzia w centrum chaosu :D - codziennie na każdym kroku wciaż sie to dzieje

Pocieszę Cię - leżę w łóżku. Nie jest lepiej ponieważ:

1. Zdycham i nie mam na nic siły i ochoty

2.Robota stoi - dzici grają zamiast cokolwiek robić - mąż próbuje sam zawalczyć.

3.powinnam pakować resztki, sprzątac i doprowadzic do ładu mieszkanie

4. potem powinnam malować ściany i wiórkować podłogi

5. a wszystko dlatego, że w poniedziałek oddajemy klucze nowemu lokatorowi

/kurtyna

i dlatego jestem Andzia w centrum chaosu :D - codziennie na każdym kroku wciaż sie to dzieje

:hug:

co mi przypomina, że dziś na westwingu napakowałam do koszyka i nie kupiłam - ech zawsze tak robię i tylko czasem kupuje. W każdym razie dziś tam jest boski wieszak do pralni ale ciut drogi na tym etapie moich finansowych przygód ;p

http://static.westwing.pl/i/DE-LA704WWAG660DE-1.jpg

zabawny.

I w ogóle dziś mnie trochę tym i tamtym kusili ale chyba się oparłam... tzn dotychczas nie kupiłam :D Mam jakąś słabość do kolorowego szkła

http://static.westwing.pl/i/IT-AL092WWALZ6QIT-1.jpg

fajny też chodniczek do białego pokoju synka

http://static.westwing.pl/i/DE-LA704WWAG65CDE-1.jpg

dobra nie chcę o tym pisać, bo znowu nawkładałam do koszyka

I w ogóle dziś mnie trochę tym i tamtym kusili ale chyba się oparłam... tzn dotychczas nie kupiłam :D Mam jakąś słabość do kolorowego szkła

http://static.westwing.pl/i/IT-AL092WWALZ6QIT-1.jpg

Na targach rzeczy ładnych takie, tyle że ceramiczne były po 45 zeta za sztukę :D

http://static.westwing.pl/i/DE-LA704WWAG660DE-1.jpg

a ten całe szczęście, że taki drogi, bo obrzydliwy :p :sick: :mad:

Edytowane przez mi_mała