mi_mała 27.06.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dobry pomysł Się umówimy jakoś bliżej godziny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.06.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Nie T9 tylko moj chorobliwy umysl;) U mnie tez prysznic walk in jedynie deszczownica i odplyw. W sensie serio pszenicę na schodach chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.06.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dobry pomysł Się umówimy jakoś bliżej godziny 0 No nie w sensie, żeby wrażenie miało być złe Tylko że warto byłoby się w końcu spotkać ostatnio mnie wystawiłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.06.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Chora byłam i zdychałam ale pamiętasz, że się postarałam dla Ciebie wtedy więc nie sap. Serio chora bardzo byłam :/ A pszenicę, bo jak sobie wyobraziłam omszałe schody w domu to parsknęłam śmiechem, bo pomyślałam, że lepiej trawę do kolam albo pszenicę, to już całkiem nogi będzie cięła, bo ostrzejsza od wysokiej trawy Tak trochę się rozbujałam w chorych fantazjach. Umówimy się ze 2 godziny przed koncertem pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.06.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 a tu masz moją listę spotifaja ułożoną wg tego na co głosowałam ) moje zestawienie na sonisphere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.06.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Cholera jasna, nie mam spotify Co ja zrobię, jak youtube przestanie być bezpłatny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Macham czule szalonym babom Podgladam poczynania, ale w większości łapię się za łeb. Mech w łazience... Pomysł z Marsa ! Co na to Sanepid ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.06.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 spotify jest bezplatny, wystarczy sciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.06.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Macham czule szalonym babom a my Tobie :* Co na to Sanepid ? A kto ich wpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.06.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Mam firmowego lapka - nie mogę Mari, mech to zzzzaaaajjjjeeeeebbbbbiiiiissssstttttyyyyy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ja bym tam poszła w rzeżuchę Delikatne dla stóp i zeżryć można jak kogo najdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.06.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ale rzeżucha nie jest tak pancerna jak mister mech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.06.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Fuuuuuujjjjjj, rzeżucha ŚMIERDZI!!!!!!bleh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No pancerna nie jest, ale też się tak nie syfi od niej. Suchy mech, bo podejrzewam, że ten na zdjęciu to daleko ma do bycia zywym, sypie sie jak jasny gwint. Przykleja do nóg a po zmoczeniu pachnie, przegniłą darnią. No w sumie...co kto lubi... Macie coraz bardziej odjechane pomysły. Po znajomości z Wami, będe potrzebowała wizyt u psychoanalityka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.06.2014 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ale on jest ŻYWY Psychiatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.06.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 W planach pierwotnych była szafko-ścianka niepełna, ewoluowałą w ścianę, a skończy się prawdopodobnie na takiej szafce: Postaram się ją zaprojektować tak, aby była minimalnych rozmiarów - zarówno jeśli chodzi o wysokość, jak i szerokość - a przede wszystkim o grubość. No trochę szkoda z tą kanapą, ale rozumiem. A tę szafkę to trzeba rzeczywiście dobrze przemyśleć. Dobrze by było gdyby jakoś jej nie podkreślać kolorem, żeby wtopiła się w przestrzeń. Może biała, albo drewniana? Taka jak stół? Albo połączyć biel z drewnem, jak masz w kuchni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.06.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) to samo jej mowiłam )) Powiesiłabym telewizor na ściance, zrobila najniższą jaka byłaby możliwa ale tak by dobrze się oglądało. Sprzęty można wyprowadzić na drugą stronę ścianki i ukryć pod blatem - kwestia przemyślenia pomysłu - ile tego jest i ile na to miejsca potrzeba. Można pod telewizorem postawić doniczki z roślinami. Super by było dać jakieś pnącze żeby oplotło telewizor - z czasem zrobiłaby się zielona scianka ale kwestia kotów - nie wiem czy nie są na tyle psotliwe by nie gryzły żyłek do pnączy Edytowane 27 Czerwca 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.06.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Do tyłu (pod stół nie będzie OK, nie do każdego urządzenia zadziała pilot lub pad ) - szafka musi być z przodu i głębokości największego sprzętu (router, pudło kablówki, odtwarzacz, xbox). W takim wypadku - szafka cała będzie w kolorze dębu - tylko część na schowanie sprzętów będzie biała/czarna/szara - w zależności co mi wyjdzie. Aga, postawienie kwiatów na górze jest bardzo dobrym pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Maleństwo, urządzaj wszystko dookoła a sprzętem zajmiesz sie na końcu. Podsune Ci świetnego fachowca co to i sprzęt pomoże dobrać i instalację zrobi i poukrywa co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.06.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 A może zrobić tak by otwory na sprzęt kończyły się na wysokości ścianki z telewizorem a same szafki schowane były wgłąb - pod blatem jadalnianym, czyli po drugiej stronie? Mam nadzieje, ze zrozumiałaś co mam na myśli,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts