Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chora byłam i zdychałam ale pamiętasz, że się postarałam dla Ciebie wtedy więc nie sap. Serio chora bardzo byłam :/

A pszenicę, bo jak sobie wyobraziłam omszałe schody w domu to parsknęłam śmiechem, bo pomyślałam, że lepiej trawę do kolam albo pszenicę, to już całkiem nogi będzie cięła, bo ostrzejsza od wysokiej trawy :D Tak trochę się rozbujałam w chorych fantazjach.

Umówimy się ze 2 godziny przed koncertem pewnie :)

No pancerna nie jest, ale też się tak nie syfi od niej.

Suchy mech, bo podejrzewam, że ten na zdjęciu to daleko ma do bycia zywym, sypie sie jak jasny gwint.

Przykleja do nóg a po zmoczeniu pachnie, przegniłą darnią.

No w sumie...co kto lubi...

Macie coraz bardziej odjechane pomysły.

Po znajomości z Wami, będe potrzebowała wizyt u psychoanalityka ;) :lol2::lol2::lol2:

W planach pierwotnych była szafko-ścianka niepełna, ewoluowałą w ścianę, a skończy się prawdopodobnie na takiej szafce:

qd6c.jpg

Postaram się ją zaprojektować tak, aby była minimalnych rozmiarów - zarówno jeśli chodzi o wysokość, jak i szerokość - a przede wszystkim o grubość.

No trochę szkoda z tą kanapą, ale rozumiem. A tę szafkę to trzeba rzeczywiście dobrze przemyśleć. Dobrze by było gdyby jakoś jej nie podkreślać kolorem, żeby wtopiła się w przestrzeń. Może biała, albo drewniana? Taka jak stół? :rolleyes: Albo połączyć biel z drewnem, jak masz w kuchni:rolleyes:

to samo jej mowiłam :)))

Powiesiłabym telewizor na ściance, zrobila najniższą jaka byłaby możliwa ale tak by dobrze się oglądało. Sprzęty można wyprowadzić na drugą stronę ścianki i ukryć pod blatem - kwestia przemyślenia pomysłu - ile tego jest i ile na to miejsca potrzeba.

Można pod telewizorem postawić doniczki z roślinami. Super by było dać jakieś pnącze żeby oplotło telewizor - z czasem zrobiłaby się zielona scianka ale kwestia kotów - nie wiem czy nie są na tyle psotliwe by nie gryzły żyłek do pnączy

Edytowane przez andariel

Do tyłu (pod stół nie będzie OK, nie do każdego urządzenia zadziała pilot lub pad :() - szafka musi być z przodu i głębokości największego sprzętu (router, pudło kablówki, odtwarzacz, xbox). W takim wypadku - szafka cała będzie w kolorze dębu - tylko część na schowanie sprzętów będzie biała/czarna/szara - w zależności co mi wyjdzie.

Aga, postawienie kwiatów na górze jest bardzo dobrym pomysłem :)