Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mi_mała się wykańcza :(

Recommended Posts

:jawdrop: WoW!

Mi - choruję na coś podobnego, co pokazałaś - tylko te ceny:(

Zbieram inspiracje - i mam do pogadania ze stolarzem, który będzie nam robił kuchnię i łazienkę. Robią takie rzeczy, i to raczej bez problemu :) No może jedynym problemem jest cena - ale będzie i tak niższa, niż prosto od projektanta.

Nie chciałabym sztampowych mebli - raczej wszystkie będę robić - z gotowców stoliczek do kanapy oraz stół (pewnie od Hazelki - Simple jest genialny w swej prostocie).

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

śliczny ten kwiatecek, ale....

Miałam i był umarnął mi :(

Kurde... U mnie pancerniaki wytrzymują jedynie... Mam pancernego storczyka :) A to podobno trudny kwiat - 3 raz mi kwitnie. Więc jestem dobrej myśli :)

biedronek jest multum, z pewnością jeszcze w wielu są

Muszę namierzyć jakąś w okolicy :lol2:

łazienka:

emnh.png

Które szare płytki wybrać? Wiem, że nie ma wielkiej różnicy w kolorystyce, ale jednak :)

exsn.png

m07u.png

Witaj Mi_mała,

Znalazłam Twój wątek przy okazji szukania zdjęć, opinii na temat płytek Marazzi Treverkhome - zachorowałam na Larice, a widzę, że i Tobie się spodobały :) My jeszcze bierzemy pod uwagę Atlas Concorde Etic Rovere, które są nieco spokojniesze i chyba bardziej pasują pod gotowy już projekt i wizualizację salonu i kuchni. Niestety według mnie klasa już niższa jeśli się połozy obie płytki obok siebie (mam próbki) to zdecydowanie Marazzi na plus.

A nie wiesz może co to za miska WC i bidet na Twoim zdjęciu w lewym dolnym rogu bo mi się bardzo spodobały (jak większość Twoich inspiracji dlatego lecę czytać dalej :) )